18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonKonfor’dan İskandinav tarzını yansıtan koleksiyon: Ratte

Konfor’dan İskandinav tarzını yansıtan koleksiyon: Ratte

Sade ve zarif tasarımı ile sımsıcak bir ev dekorasyonu oluşturuyor.

Trend koleksiyonlarıylayaşam alanlarının havasını değiştiren Konfor, bahar aylarının gelişiyle evlerinde yenilik yapmak isteyenlere alternatifler öneriyor. İlhamını Osmanlı saray bahçelerinde ‘saray çiçeği’ olarak bilinen hazerandan alan Ratte Yemek Odası ve Ratte Yatak Odası Takımı, evleri sadelik ve şıklıkla buluşturuyor.

Dekoratif mobilyalarıyla kalite ve konforu bir araya getiren Konfor, baharın gelişiyle kışın kasvetli ve ağır atmosferini değiştirmek isteyenlere seçenekler sunuyor. Mevsimin dokusunu yansıtan ahşap tonlarının vehazeran çiçeği tasarımının ön plana çıktığı Ratte Yemek Odası Takımı ve Ratte Yatak Odası Takımı, son dönemde sıkça tercih edilen sade ve sıcak İskandinav tarzını evlere taşıyor.

İç ısıtan renklerle sıcacık bir dekorasyon
Ratte Yemek Odası Takımı ve RatteYatak Odası Takımı,doğal ahşap tonlarıyla iç ısıtan bir görünüm oluşturuyor.Sandalye, masa, konsol ve konsol aynasından oluşan Ratte Yemek Odası Takımı, iki yemek masası ve iki sandalye alternatifi ile 4 farklı kombinasyon imkânı sunuyor. Sandalyelerinde iki farklı natürel renk ve modele sahip olan takım, açılır kapanır masa modeliyle depolama alanı oluştururken, sabit masa alternatifiyle de yer tasarrufu sağlıyor.
Sade tasarımıyla yatak odalarına modern bir dokunuş
Göz yormayan sade tasarımıyla yatak odalarına modern bir dokunuş yapanRatte Yatak Odası Takımı ise dolap, şifonyer, şifonyer aynası, komodin, bazalı karyola seçeneklerinden oluşuyor. 5 kapılı ve sürgülü kapaklı iki dolap tercihi bulunan ve her zevke ve ihtiyaca göre kombinlenebilen takım; takı çekmecesi, pantolon askılığı ve dolap içi çekmeceleri ile de rahat bir kullanım oluşturuyor. Yüksek ayakları ise kolay temizlik imkanı sunuyor.
Ratte Yemek Odası ve Ratte Yatak Odası Takımı’na Konfor mağazalarından ve https://www.konfor.com.tr/ internet sayfası üzerinden ulaşılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz