27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriKoleksiyon Index Work Space 2024 Dubai Fuarı’nda

Koleksiyon Index Work Space 2024 Dubai Fuarı’nda

Yüksek kaliteyi yenilikçi tasarım anlayışıyla birleştiren Koleksiyon, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın en büyük mobilya buluşması olan Index Work Space 2024 Dubai’de, konfor ve estetiği buluşturan ürünlerini sergileyecek. Geçtiğimiz aylarda dünya ticaretinde stratejik konumu, gelişmiş altyapısı, serbest ticaret bölgeleri ve limanlarıyla öne çıkan Dubai’de açtığı showroomla global büyüme hedefleri doğrultusunda kararlı adımlar atan Koleksiyon by MILO fuarda ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Büyüme stratejisini global pazarlara yönlendirerek sektörünün bölgesel lideri olma yolunda varlığını güçlendirmek için geçtiğimiz aylarda Dubai’de showroom açan Koleksiyon, hayatın her anına dokunan tasarımlarıyla göz dolduracak. Çağdaş renklerin, birinci sınıf malzemelerin, özgün yüzey dokularının ve yenilikçi tasarımların uyumlu birlikteliğiyle Koleksiyon by MILO, 4 – 6 Haziran tarihlerinde Dubai World Trade Centre’da gerçekleşecek fuarda 6E261 no’lu standında tasarım ve konforu birleştirdiği ürünlerini sunacak.

‘Global büyüme hedefleri doğrultusunda marka tanınırlığını artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz’

Türkiye’nin kaliteli üretim gücünü tüm dünyaya duyurmak istediklerini dile getiren Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Başkanvekili Doruk Malhan, “Koleksiyon Mobilya’nın global büyüme hedefleri doğrultusunda marka tanınırlığını artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Index Work Space 2024 Dubai’de, marka gücümüzle yer alacağımız için çok heyecanlıyız. Katma değerli ihracat ile ülkemizin ekonomisine değer kazandırdığımız için gurur duyuyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz