28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonKOÇTAŞ’TAN SALON DEKORASYON FİKİRLERİ

KOÇTAŞ’TAN SALON DEKORASYON FİKİRLERİ

Koçtaş, salon duvar dekorasyonu ile yaşam alanlarına yeni bir soluk getirmenin en zahmetsiz yolunu keşfetmek isteyenlere öneriler sunuyor. Duvar dekorasyonu ile ilgili fikir önerilerine Yaşayan Evler Blog’dan, tüm ihtiyaçlara ise Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek bir adreste toplayan Koçtaş, salonlarına zahmetsizce yenilik katmak isteyenlere duvar dekorasyon önerileri sunuyor. Klasikten moderne, bohemden retroya kadar her tarza özel duvar dekorasyonu fikirleri Koçtaş’ta…

Salonlarda kolonun bulunduğu duvara boydan boya bir uzunluğa sahip tablo asarak ya da pencerelerdeki kalın perdeler yerine her iki yana büyük boyutlu tablolar asarak ve ışıklandırarak salona renk katmak mümkün…

Bisiklet, kano gibi spor aletlerini kancalar yardımıyla salonun en geniş duvarına asarak salona endüstriyel bir hava katılabilir. Yemek masasının arkası gibi sık kullanılmayan ve dekore edilmeye uygun bir alanı raket, eldiven, fanus içinde top, üniforma gibi spor malzemelerinin sergilendiği bir galeri haline getirmek de güzel fikir…

Saati her zamanki kullanım amacının biraz dışına çıkararak özellikle şömine üstü, deri veya vintage koltuk takımı arkasında konumlayarak salona yenilik katılabilir. Ayna da dekoratif bir obje olarak salonda değerlendirilebilir. Örneğin mozaik ayna ile klasik dekorasyona zarif bir dokunuş yapılabilir, makrome aynayla bohem stil tamamlanabilir. Pencere şeklinde aynayla ise modern tarz yakalanabilir.

Kütüphanelerin zamansız ve şık görünümünü salon duvar dekorasyonunun bir parçası yapmak için ise klasik dekorasyona sahip bir salonda koyu ahşap tonlar, modern dekorasyonda beyaz lake, İskandinav tarzı ve bohem stilinde huş ağacı gibi açık tonlar, endüstriyel tasarımda da ahşap ve metalin birleşimi tercih edilebilir. Ayrıca kitaplık rafları; kitapların yanı sıra dekoratif objeler, küçük boyutlu bitkiler ve antika eşyalarla da dekore edilebilir.

Minimalist bir duvar dekorasyonu yapmak isteyenler ise salonun en uzun duvarına duvar çıtası uygulayarak ve çıtaların içerisine ince uzun aplikler yerleştirerek salonlarına şık bir hava katabilir. Salon duvarlarını boydan boya duvar kağıdıyla kaplamak yerine bir tablo etkisi yaratmak için tek duvara uygulama yaparak ya da şık bir berjerin arkasını, şömine üstünü, koltuk arkasında kalan en geniş duvarı desenli, tabloyu andıran bir kağıtla kaplayarak salona dikkat çekici bir görünüm kazandırılabilir.

Hasır, renkli, etnik desenli ya da seramik tabaklar, duvar halısı ve örtüsü gibi herhangi bir objeyi modern salon dekorasyonunun bir parçası haline getirmek isteyenler için de önerilere Koçtaş Yaşayan Evler Blog’dan ulaşılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz