3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriKıvanç Baran Arslan'ın yeni sevgilisi Nazlıhan Özcan kimdir?

Kıvanç Baran Arslan’ın yeni sevgilisi Nazlıhan Özcan kimdir?

Pelin Öztekin ile uzun süreli ilişkilerine nokta koyan Kıvanç Baran Arslan yeni bir aşka yelken açtı. Peki Kıvanç Baran Arslan’ın yeni sevgilisi Nazlıhan Özcan kimdir?

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin’in kızı olarak BKM ekibinden tanınan oyuncu Pelin Öztekin, 3 yıl boyunca aynı meslekten olan Kıvanç Baran Arslan ile aşk yaşamıştı.

Şubat 2016’da ilişkilerini nişan ile taçlandıran çift anlaşmayarak sürpriz bir şekilde ayrılmaya karar vermişti. Ayrılığın hemen ardından Pelin Öztekin, Baha Kocaaslan ile aşk yaşamaya başladı.

Ancak aradığını mutluluğu Baha Kocaaslan’da da bulamayan Pelin Öztekin bu ilişkisine de son verdi. Bilindiği üzere Pelin Öztekin verdiği kilolarla göz önünde.

Pelin Öztekin ile ayrılığının sonrasında hızla kilo vermeye başlayan Kıvanç Baran Arslan da yalnızlığına nokta koydu. Peki Kıvanç Baran Arslan’ın yeni sevgilisi Nazlıhan Özcan kimdir?

27 Şubat gecesi Kıvanç Baran Arslan kendi instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla yeni ilişkisini duyurdu. İnstagramda yeni sevgilisi Nazlıhan Özcan ile fotoğrafını paylaşıp altına “Güzeller içinden bir seni seçtim.. gerisini biliyorsun :)” notu düşen Arslan, aradığı mutluluğu Nazlıhan Özcan’da buldu.

Nazlıhan Özcan kimdir?
Moda editörü, stilist ve moda tasarımcısı olan Nazlıhan Özcan, Unspoken Magazine dergisinde editörlük yapmaktadır. Burberrry’de moda tasarımcısı olarak görev alan Özcan, Fox TV’de de çalışmaktadır.

Nazlıhan Özcan, oyuncu Kıvanç Baran Arslan ile yaşadığı aşkla adını duyurmuştur.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz