27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonKış Dekorasyonu Fikirleri 2017

Kış Dekorasyonu Fikirleri 2017

Kış dekorasyonu için bazı fikirleri sizin için haberimizde derledik…

Yaz aylarının geride kaldığı bu günlerinde soğuk havalar iyice hissedilmeye başladı. Kışlıklar yavaş yavaş dolaplardan çıkmaya başlarken evlerinizin de bu soğuklara karşı bazı dekorasyon önerilerine ihtiyacı var. Ev dekorasyonu daha çok evde zaman geçirdiğim kış aylarında dış alanlardan evin iç alanlarına kaymakta. Evinizi kış dekorasyonu için hazırlamak için soğukların gelmesini beklemek yerine şimdiden yaparsanız soğuk kış günlerinde kendin yap fikirleri ile evinize küçük süslemeler yapmak için daha fazla zamanını olacak.

Evinizde kış dekorasyonu yapacaksanız bunu tüm ev için de yapabilir belirli alanlarda da yapabilirsiniz. Kış dekorasyonu için en çok tercih edilen alanlar ise oturma odası ve yatak odası. Sizde bu alanlara dekorasyon yapmak isteyebilirsiniz çünkü kış aylarında bu odalar en çok zaman geçirdiğimiz alanlar.

Yatak odası için kış dekorasyonu yapacaklara ilk öneri üzerinize örttüğünüz yazlık çarşaflar ve battaniyeleri bir an önce kaldırmalısınız. Bunların yerine daha kalın kışlık ürünler tercih etmelisiniz. Bu hem sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak hem de yapacağınız dekorasyona katkı sağlayacak. Ayrıca yatak odaları için halıda kış dekorasyonu için vazgeçilmez bir unsur. Halıyı tüm yatak odasına da serebilirsiniz, yatak odasının yatak konulan kısmına da serebilirsiniz. Bunun dışında yatak odasına kış aylarında yeşilini koruyabilen nadir ağaçlardan olan çam ağacı dalları ile yapacağınız küçük süslemeler ile sıcak aylardaki yeşili bir nebze de olsa odanıza taşımış olursunuz.

Kış ayları denilince ilk akla gelenlerden birisi ise ısınma. Sizde bu sorun ile farklı yöntemler ile başa çıkabilirsiniz. Bu durum için tercih edeceğiniz yöntem aslında ev dekorasyona katkı sağlayacak. Son zamanlarda çok popüler olan dekoratif ısıtıcılar şömine ya da soba yerine radyatör ve elektrikli ısıtıcılar ile ısınanların tercihlerinin başında geliyor. Eski günlerde kalan soba ve daha çok üst gelir seviyesine hitap eden şömine ile ısınmak için kullanacağınız odunlar için kullanacağınız saklama alanları kış dekorasyonu için kullanabileceğiniz bir dekorasyon unsuru olabilir.

Kış dekorasyonu için en uygun alanlar olan oturma odaları için bir çok alternatif dekorasyon fikri var. Uyku zamanını saymazsak bu alan en çok zaman geçirdiğimiz alan olduğu için üzerine daha çok kafa yoruluyor. Sizde kış için salon dekorasyonu yapmayı planlıyorsanız ilk yapmanız gereken bazen birden gelen ürpertici soğuk hissini alması için kullanacağınız battaniyeler. Battaniyeden sonra oturma odası için dekoratif küçük yastıklardan faydalanabilirsiniz. Bu yastıkları koltuk ve kanepelerde de kullanabilir yere sereceğiniz minderler ile de kullanabilirsiniz. Bunun dışında yatak odaları için önemli olan halılar oturma odaları içinde önemli bir dekorasyon unsuru. Sizde oturma gruplarının tam orta kısmına kalın bir halı yerleştirmelisiniz. Mobilyalar dışında küçük aksesuarlar da kış dekorasyonu için gerekli olacak. Bunları tercih ederken daha çok kış aylarına uygun aksesuarlar tercih edebilirsiniz. Çam ağacı ile yapacağınız farklı aksesuarlar ile bu ihtiyacı düşük maliyetler ile sizde yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz