29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonKilim Mobilya, yenilikçi ürün gamını İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı’nda sergileyecek

Kilim Mobilya, yenilikçi ürün gamını İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı’nda sergileyecek

Türkiye mobilya sektörü için modern ve tarz çözümler geliştiren Kilim Mobilya, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı unvanına sahipIIFF2024 – İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı’na katılım gösterecek. Fuarda son dönemde kullanıcılarıyla buluşturduğu en yeni seçenekler olan Pastel, Mayra, Merlin, Piedra ve Vega koleksiyonlarını tanıtacak olan Kilim, bunun yanı sıra yeni ihracat rotaları için pazar araştırması da gerçekleştirecek.

Türkiye’nin tarzı, ürün çeşitliliği ve yarım asırlık tecrübesiyle öncü mobilya markaları arasında yer alan Kilim, 23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında TÜYAPve Mos Fuarcılık iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ileorganize edilecek IIFF2024 – İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı’nda yer alacak. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkeziolmak üzere iki ayrı noktadadüzenlenecek fuarda, Kilim, son dönemde kullanıcılarıyla buluşturduğu en yeni seçeneklerPastel, Mayra, Merlin, Piedra ve Vega koleksiyonları ile yer alacak. Fuara ürün grupları arasında yer alanMayra, Merlin, Pastel, Piedra ve Vega’nın koltuk takımı, yemek odası takımı, yatak odası takımı, köşe takımı ve uzanmalı köşe takımı ile katılacak olan Kilim, farklı yaşam tarzlarına göre geliştirilen güncel çözümlerini fuar ziyaretçileriyle buluşturacak.
Kilim Mobilya’nın fuar perspektifinde “ihracat” var
Yerli ve yabancı bini aşkın mobilya firmasının katılacağı fuarın 3 milyar dolarlık bir hacim yakalamasının hedeflendiğini belirten Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, konu ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinden dolayı üretim maliyetleriyle birlikte fiyatların artması, sektörümüz için olumsuzluk olarak göze çarptı. Buna karşın ülkemizin mobilya ihracatındaki başarısıyla dünyada yedinciliğe yükselmesi de yeni hedeflere odaklanmak bakımından sektörümüzü mutlu etti. Özellikle pandemi sonrasında bu alana yatırım yapan ve dünyaca ünlü fuarlarda boy gösteren yerli firmaların hedeflerine somut olarak ulaşması, sektörün geleceği adına umut verici. Kilim Mobilya misyonuyla güncel trendler ve müşteri beklentilerine cevap veren tasarımlara imza atan bir marka olarak fuarda geniş bir yelpazeyle yer alacağız. Hem kendi ürünlerimizi sektöre tanıtacak hem de mobilyalardaki güncel trendlere dair yenilikleri görme fırsatı yakalayıp ihracat stratejimizi planlayacağız. Hedefimiz, Türkiye’nin 2028 yılında dünya mobilya pazarında beşinciliğe yükselmesi ve 12 milyar dolar ihracat gerçekleştirmesi için en çok katkı sağlayan firmalar arasında yer almak” dedi.
Kilim Mobilya, 23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı’nda İstanbul Fuar Merkezi (CNR) Salon 8’de 802-Bnumaralı stanttayer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz