26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonKilim Mobilya, asil duruşun şıklığını “Mayra” serisiyle yansıtıyor

Kilim Mobilya, asil duruşun şıklığını “Mayra” serisiyle yansıtıyor

Yenilikçi konseptlerle Türkiye mobilya sektörünü modern yaklaşımlarla buluşturan Kilim’in kendinden emin çizgilere sahip Mayra serisi, farklı beğeni tarzlarını tek noktada buluşturuyor. Serinin yaşam alanlarına olan yüksek uyumu, rahatlığından ödün vermeyenlere günün her anında rahatlık sunuyor.
Günümüz trendlerine uygun tasarıma sahip ürünlerle yaşam alanlarını zenginleştirenKilim Mobilya; Mayraserisi ile şıklık ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. Seride yer alan koltuk takımı, yatak odası takımı ve yemek odası takımının birbirini tamamlayan çizgisel detayları yaşam alanlarının her noktasını dolduruyor.
Odaya yansıyan asil bir duruş
Kendinden emin tasarım hatlarının canlı renklere sahip örme kumaşlarla tamamlandığıMayra koltuk takımı, göz dolduran bir asaleti yaşam alanına taşıyor. Asil duruşunu üçlü koltuğundaki kapitone detaylarıyla birleştirerek şıklığını tamamlayan Mayra, kumaşının silinebilme özelliği ve süpürgenin rahatlıkla erişebileceği ayak formuyla da temizliği kolaylaştırıyor. Kıvrımlı berjer sırt detaylarını, rahat oturum için özenle hazırlanmış S-Yay ile tamamlayan takım, rahatlığından ödün vermeyenlere hitap ederken, açıldığında çift kişilik yatak olabilen makas mekanizmasıyla da uyku alanı sağlıyor.
Kendinden emin tasarım çizgisi
Masa ve konsolundaki keskin tasarım hatlarını ayna ve sandalyelerindeki soft geçişlerle bütünleştiren Mayra yemek odası takımı, dengeli bir şıklık anlayışı yansıtıyor. Kullanışlı konsol bölmeleriyle eşyalar için geniş saklama alanları oluşturan takımın açılıp genişleyebilen masa tasarımı da kalabalık sofraların kurtarıcısı oluyor.
Fonksiyon odaklı tasarım ahşabın şıklığıyla bir araya geliyor
Doğal ahşap tonlarını sıcak aytaşı rengiyle bütünleştiren Mayra yatak odası takımı, doğanın samimiyetini yatak odasına taşırken kendinden emin tasarım hatlarıyla asil bir duruş sergiliyor. Canlı renk tonlarına sahip Mayra’nın farklı dolap seçenekleriyle uygun olan ölçü seçimini kullanıcısına bırakması ise fonksiyon odaklı tasarımın başka bir avantajı olarak ön plana çıkıyor. Takımın eşya depolamak için kullanılabilecek şekilde tasarlanan geniş dolapları da eşyalar için güvenli bir alan yaratıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz