28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriKervansaray Lara Oteli İcradan Satışa Çıktı

Kervansaray Lara Oteli İcradan Satışa Çıktı

Kervansaray Lara Oteli 411 milyon TL’ye icradan satışa çıkıyor. Satış ihalesi 29 Mayıs’ta gerçekleşecek…

Kervansaray Yatırım Holding’in, Aareal Bank tarafından ipoteği bulunan Antalya’daki Kervansaray Lara Oteli icradan satışa çıkıyor. Satış ihalesi 29 Mayıs 2017 günü yapılacak olan otelin bedeli 411 milyon TL olarak belirlendi.

Kervansaray Yatırım Holding tarafından KAP’a yapılan açıklama şu şekilde;

“Şirketimizin kreditör bankalarından biri olan Aareal Bank AG tarafından gönderilen 64.604.686,41 EURO tutarında “İpoteğin Paraya Çevrilmesi Yolu İle Takipte İcra Emri” ne ilişkin olarak yapılan takip ile ilgili Aareal Bank AG’nin ipoteği bulunan Kervansaray Antalya Lara Oteli için Antalya 6.İcra Dairesi tarafından toplam 411.102.841 TL bedelle satışa çıkarılmış olup 29.05.2017 günü açık artırma usulü ile satış gerçekleştirilecektir.

Söz konusu banka Aareal Bank AG aleyhine İstanbul 13.İcra Hukuk ve İstanbul 7.İcra Hukuk Mahkemelerinde sözleşmelere ve borçlara ayrıca satışlara karşı itiraz davaları açılmış olup halen söz konusu davalar devam etmektedir. Bununla birlikte; dosya alacaklısı Aareal Bank AG ile yeniden yapılandırma görüşmelerimiz devam etmektedir. Sayın, pay sahiplerimizin bilgisine sunulur”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz