28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel ProjelerKempinski Residences Balmumcu, Istanbul Projesi İçin İmzalar Atıldı

Kempinski Residences Balmumcu, Istanbul Projesi İçin İmzalar Atıldı

İstanbul, dünyanın en heyecan verici şehirlerinden biridir; doğu ve batı sentezini çok iyi harmanlayarak ezelden beri ziyaretçilerini ağırlayan hayati bir bağlantıdır. 2024 yılının başlarında ilk misafirlerini ağırlayacak olan Kempinski, Balmumcu – Beşiktaş semtinde seçkin, lüks rezidanslar için yeni bir işletme sözleşmesi imzalayarak, bu küresel şehrin önde gelen hotel gruplarından biri olarak pozisyonunu güçlendiriyor.

Yemyeşil bir vadide, 30.000 metrekarelik geniş bir arazinin kalbinde yer alan Kempinski Residences Balmumcu, beş modern binaya yayılmış 155 rezidans ve 11 seçkin villa ile Boğazın nefes kesici manzarasına karşı ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 194 ila 1.340 metrekare arasında değişen rezidanslar ve villalar, İstanbul’ un iş ve ticaret merkezinin kalbinde lüks yaşamı zirvede yaşatacak ve bu anlamda Kempinski tarafından sağlanan özel bir Residence Concierge, Resident’s Lounge, spor salonu, açık havuz ve vale park hizmeti gibi ayrıcalıklı hizmetler sunuyor olacak.

“Köklü, lüks otel gruplarının işletme uzmanlığından yararlanan özel markalı konutlara olan talep, son yıllarda artarak devam ediyor ve bu da dünyanın en seçici yatırımcıları arasında en güvenilir ve kişisel bilinirlik açısından en önemli göstergesidir.”

Kempinski Group CEO’su ve Kempinski AG Yönetim Kurulu Başkanı Bernold Schroeder “Kempinski 30 yılı aşkın bir süredir İstanbul’da bulunuyor ve bu güzel şehrin kalbimizde özel bir yeri var. Bu güzel, lüks rezidans koleksiyonunu yönetmekle görevlendirilmek, Kempinski’nin İstanbul’da sahip olduğu büyük önemin ve şehirdeki uzun vadeli ortağımız Astaş Holding ve Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden biri olan Yapı&Yapı ile olan ilişkimizin gücünü yansıtıyor” diyerek duyduğu gururu dile getiriyor.

Özenle ve rahatlık hedeflenerek tasarlanmış birbirinden eşsiz, zeminden tavana uzanan pencerelerden her biri eşsiz Boğaz ve İstanbul siluetine hakim manzaralara sahip, çok sayıda konfigürasyona sahip 155 rezidanstan oluşuyor. Dubleks Roof Penthouses gibi daha büyük metrekarelere sahip rezidanslar ise, cömert panoramik balkonlara ve çift yönlü pencerelere sahipken, Bahçe Dubleks rezidanslar ise özel havuzlara ve geniş dış mekan alanlara sahiptir. Meşe parke zeminler, mat bronz ve şampanya rengi metal aksanları ve baştan sona sıcak, nötr tonlar ile iç mekanlar modern, şık ve zamansız tasarlanarak bütünleşen mekanlar yaratılmıştır. Son teknoloji cihazlarla donatılmış tam donanımlı mutfaklar, küvetli mermer banyolar ve özel balkonlar, bu projeyi İstanbul’un en lüks konut projelerinden biri olarak nitelendiriyor.

Rezidans Lounge, ev sahiplerine dinlenmek ve günün stresinden uzaklaşmak için ferah bir alan sunarken aynı zamanda komşuları bir araya getiren projenin zengin sosyal alanlarından sadece bir tanesi. Dışarıda, 24.000 metrekareden fazla yeşil alan, yüzme havuzu ve Vitamin Bar, özel bir çocuk havuzu, küçüklerin diğer sakinleri rahatsız etmeden oyun oynayabileceği çocuk oyun alanı bulunuyor. Diğer olanaklar arasında son teknoloji ile donatılmış özel spor salonu, 24 saat güvenlik, vale park hizmeti, kuru temizleme ve çamaşırhane, havaalanı transferleri ve sekreterlik hizmetleri gibi ek hizmetler düzenleyebilen Residence Concierge bulunmaktadır.

Merkezi konumda olan Kempinski Residences Balmumcu, İstanbul, lüks butiklerin ve restoranların bulunduğu Zorlu Center’a, her türlü ulaşım bağlantılarına ve hareketli alışveriş ve gece hayatına yakınlığı ile ideal bir konumdadır.

Kempinski Residences Balmumcu, Kempinski tarafından yönetilen ve Astaş Holding’e ait Kempinski Residences Astoria, Kempinski Residences Bellevue ve Macka Residences by Kempinski rezidans projeleri ve ayrıca da Boğaz kıyısındaki efsanevi Çırağan Palace Kempinski İstanbul saray resortun arasına katılacaktır.

Kempinski Residences Balmumcu’nun inşaatına başlandı ve ilk konutların 2024’ün başlarında ev sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz