2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriKavanya Koru basına tanıtıldı! 195 bin TL'ye!

Kavanya Koru basına tanıtıldı! 195 bin TL’ye!

Kocaeli’de bir çok proje geliştiren Kavanlar yeni bir inşaat projesine başladı…

Kocaeli’de bir çok proje geliştiren Kavanlar yeni bir inşaat projsine başladı. Kavanya Koru projesiin lansmanı bugün yapıldı. Toplantıya Kavanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan katıldı.

Bünyesinde; Hayal Kahvesi, Symbol Yaşam Merkezi ve beton tesisleri bulunan Kavanlar Grubu Kocaeli Çayırköy’de büyük bir projeye imza atıyor. Toplamda 1500 konut bulunacak projenin satışa çıkan ilk etabında 250 konut yer alacak.

60 ay vade fırsatı

Projede yer alan konutların fiyatları 195 bin TL’den başlıyor. Kavanlar projesi olarak hayata geçirilen projede şirket bünyesinde 60 ay vade yapmak mümkün.

Çeşitli sosyal alanlar

Toplamda 250 konuttan meydana gelen projede 1 oda 1 salondan 3 oda 1 slaona kadar bir çok konut tipi bulunuyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler, 72 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, açık spor tesisleri, süs havuzları, fitness, sauna, çocuklar ve büyükler için açık havuzlar bulunuyor.

Teslimler 2020’de

Teslimlerinin 2020 yılında yapılması planlanan proje otoyolların, köprülerin, kavşakların ve raylı sistemlerin çevrelediği bir bölgede yer alıyor.

‘Projede lüksü ulaşılabilir kılıyoruz’

Kocaeli’de karlı bir yatırım projesini daha hayata geçirdiklerini belirten Kavanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan; “Bölgede bugüne dek hayata geçirdiğimiz projelerimize yatırımcılardan büyük talep geldi ve aldığımız olumlu tepkiler bizleri son derece memnun etti. Son projemizi teslim ettiğimiz günden bugüne yeni bir proje geliştirmemiz noktasında ciddi bir talep alıyorduk. Bu anlamda Kavanya Koru projemizin sürecini hızlandırarak inşa çalışmalarına başladık. Birinci sınıf kalite ve işçilikle hayata geçireceğimiz Kavanya Koru, lokasyon avantajı ile birlikte bölgesine ve yatırımcısına da her geçen gün değer kazandıracak. Estetik mimarisiyle de Kocaeli’de örnek teşkil edecek projemizde lansman dönemine özel fırsatlarla satışlarımızı başlattık. Bulunduğumuz bölge fiyatlarına kıyasla projemizde lüksü ulaşılabilir kılıyoruz ve avantajlı fiyatlarla alıcılara sunuyoruz” dedi.

Cemal Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz