26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriKarakuyu-Bozanönü istasyonları arasında yol yenileme çalışmaları yaptırılacak!

Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında yol yenileme çalışmaları yaptırılacak!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında yol yenileme çalışmaları yaptırılacak. İşte o ilan…
TCDD Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında yol yenileme çalışmaları yaptıracak. Karakuyu – Bozanönü istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması hizmeti alım (Teknik Şartnameye göre) işi yapılacak.
İşte o ilan;
YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI İŞİ YAPTIRILACAKTIR
TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğünden:
Karakuyu – Bozanönü istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması hizmeti alım (Teknik Şartnameye göre) işidir.
İhale Kayıt No : 2017/60823
İdarenin:
a) Adresi : TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Aliçetinkaya Mah. GAR/AFYONKARAHİSAR
b) Telefon ve Faks Numarası : 0 272 213 76 21 – 0 272 214 19 43
c) Elektronik Posta Adresi : www.tcdd.gov.tr ([email protected])
1 – İhale konusu işin adı ve miktarı: Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması hizmeti alım (Teknik Şartnameye göre) işidir.
2 – Yukarıda belirtilen alımımız yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.
3 – Tekliflerin TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına ihale gün ve saati olan 07/03/2017 günü saat 14:30’a kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.
4 – İhale dokümanı TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Bürosu-Afyonkarahisar adresinde görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD İşletmesi 7. Bölge Mali İşler Müdürlüğü Afyonkarahisar veznesinden KDV dahil 100,00 TL bedelle temin edilebilir.
5 – Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.
6 – Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.
1496/1-1

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz