28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriKalekim Halka Açılıyor

Kalekim Halka Açılıyor

Kale Grubu şirketlerinden Kalekim’in paylarının halka arzı için yaptığı izahname başvurusu SPK tarafından onaylandı. Ak Yatırım liderliğinde gerçekleştirilecek halka arz için 6-7 Mayıs tarihlerinde, 13,75 – 14,75 TL fiyat aralığından talep toplanacak. Halka arzda bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.

Halka arz başvurusu kapsamında SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) tarafından izahname onayı alan Kale Grubu şirketlerinden Kalekim halka açılıyor. Kalekim halka arzında talep toplama tarihleri 6 – 7 Mayıs 2021, fiyat aralığı 13,75 – 14,75 TL olarak belirlendi. Bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Kalekim’in halka arzına Ak Yatırım’ın liderlik ettiği toplam 29 üyeden oluşan konsorsiyum aracılık ediyor.

Yapı kimyasalları sektörünün jenerik markasını yaratan ve GfK verilerine göre seramik uygulamaları pazarının lideri olan Kalekim, sahip olduğu güçlü dağıtım ağıyla ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra 80’i aşkın ülkede tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Kalekim, halka arz ile bünyesine katacağı yeni ortaklarla gücüne güç katarak sürdürülebilir büyüme yolunda önemli bir adım daha atmayı hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz