27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriKale'den Lüks Kartlı Kilit Serisi

Kale’den Lüks Kartlı Kilit Serisi

Kaliteden taviz vermeyen üretim anlayışı, kurumsal bakış açısı, dinamik ve güçlü yapısıyla sektörde 70 yıldır faaliyet gösteren Kale Kilit, otellerde ve kartlı geçiş talep edilen her yerde kartlı kilit teknolojileri ile güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor. Tasarımı ve estetik yapısı ile de öne çıkan bu ürünler, etkili güvenlikte gelinen son teknolojiyi sergiliyor.

Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürün ve hizmetler sunan Kale Kilit, otellerde, hastanelerde, yurtlarda ve daha pek çok yerde güvenlik seviyesini yükseltme ihtiyacı duyan kullanıcılarına kartlı kilitleri sunuyor. Bu kapsamda Lüks Kartlı Kilit Serisi ile kompakt ve modern tasarımı bir araya getiriyor.

Mifare (Yüksek Güvenlikli Temassız) Kart teknolojisi ile tam koruma

Konfor ve güvenliği bir arada sunan Kale Kilit Lüks Kartlı Kilit Serisi, mifare teknolojisi ile yüksek güvenlikli temassız geçiş özelliği sunuyor. Montajı, kurulumu ve kullanımı son derece pratik ve kolay olan lüks seri kartlı kilitler, çelik gövdesi ile uzun yıllar kullanılabiliyor. Deforme olmayan sağlam materyaller sayesinde güvenliği maksimum düzeyde tutuyor. Güvenlik özelliklerinin yanı sıra minimalist tasarımı ile farklılaşan Lüks Kartlı Kilit Serisi, şık tasarımı ile göz dolduruyor. Işıklı ve sesli uyarı, zorlamalara karşı koruma ve gizli barel özellikleriyle ön plana çıkan yeni seri, 1000 adede kadar kayıt tutma olanağı sağlıyor. Dört adet 1,5 V alkalin pil ile çalışan kartlı kilit düşük pil seviyesinde sesli uyarı da vererek kullanıcıları uyarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz