25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonKale Grubu sosyal girişimciler ve gençlerle dünyaya iyi bakmanın yollarını arıyor

Kale Grubu sosyal girişimciler ve gençlerle dünyaya iyi bakmanın yollarını arıyor

Kale Grubu, Kurucusu Dr. (h.c.) İbrahim Bodur’u anmak ve değerlerini geleceğe taşımak için düzenlediği ‘Hayata Değer Buluşması’nın ikincisini 8 Haziran’da Müze Gazhane’de gerçekleştirecek. Sosyal girişimcileri ve gençleri buluşturacak etkinlikte ilham verici oturumlar, çeşitli atölyeler ve deneyim alanları yer alacak.

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nın organik bir uzantısı olan Hayata Değer Buluşması, bu yıl ilk kez İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Töreni ile birleşiyor. Kale Grubu tarafından sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla 2017’den bu yana düzenlenen organizasyonda ödül kazananlar, 8 Haziran akşamı düzenlenecek bir törenle açıklanacak.

Her zaman insanı ve sosyal faydayı önceliklendiren Kurucusu merhum Dr. (h.c.) İbrahim Bodur’un çizdiği yolda ilerleyen Kale Grubu, dünyayı dönüştüren sosyal girişimciler ve bu dönüşüme destek vermeye istekli gençlerle bir araya gelerek, dünyamıza iyi bakmanın farklı yollarını arıyor. Grup, vefatının yedinci yılında İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak üzere, 8 Haziran Perşembe günü Müze Gazhane’de ‘Hayata Değer Buluşması’ gerçekleştiriyor.

Sosyal girişimcilikle ilgilenen 15-30 yaş arası katılımcılara açık olarak, 10.00 – 18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşecek Hayata Değer Buluşması, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın açılış konuşmasıyla başlayacak.

Konuşmanın ardından sosyal girişimciliğin geleceğini irdeleyen, gençliğin özel sektör etkisine ışık tutan, dayanışmadan sosyal fayda odaklı veriye, etki yatırımlarından yeni nesil iş birliğine kadar birçok konuyu ele alan ilham ve enerji dolu oturumlar düzenlenecek.

Sosyal girişimcilik ekosistemi buluşuyor

Hayata Değer Buluşması, İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Ali Ercan Özgür, Nivogo Kurucu Ortağı Arnas Akbaş, S360 Sürdürülebilirlik Danışmanı Aysel Kapsız, Impact Hub Istanbul Kurucu Ortağı Ayşe Sabuncu, PlumeMag Kurucusu Bihter Ayyıldız, Alethina Kurucusu Can Atacık, 3dots Kurucu Ortağı Çağıl Özdemir, Dünya Ekonomik Forumu Küresel Sosyal Girişimcilik Birliği Başkanı Daniel Nowak, Esmiyor Kurucu Ortağı Derin Altan, Artcomun Kurucu Ortağı Dora Kezer, Good4Trust Alan Oluşturucu ve Yönetim Çemberi Koordinatörü Eş Yazarı Ece Satıcı, Onarım Atölyesi Kurucusu Ekin Al, Kültür Yöneticisi Emre Erbirer, Katalist Kurucu Ortağı Emre Gür, Los Chullos Kurucusu Güven Cem Çullu, Gözlemevi Kurucusu Handan Uslu, Yazar-Eğitmen Hülya Mutlu, Sivil Toplum Gönüllüsü İbrahim Betil, Etki Kolaylaştırıcısı İlayda Küçükafacan, Dnd Lab Kurucu Ortağı Mehmet Can İrhan, İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Mert Fırat, UP School Kurucu Ortağı ve CEO’su Mina İlköz Demirtaş, Abdi İbrahim Kurumsal İlişkiler, Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörü Oğuzcan Bülbül, Birleşmiş Milletler SKA Genç Lideri, Twin Science Kurucu Ekip Üyesi Okan Dursun, Blindlook Kurucu Ortağı Sadriye Görece, Impact Hub Istanbul Kurucu Ortağı Semih Boyacı, Sürdürülebilirlik İletişimcisi Sertaç Doğanay, Good4Trust Kurucusu Uygar Özesmi, Biriktir Kurucu Ortağı Yağmur Gömürlü gibi sosyal girişimcilik ekosisteminin değerli paydaşlarını buluşturacak.

Sosyal girişimcileri ödül heyecanı sardı

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nın organik bir uzantısı olan Hayata Değer Buluşması, bu yıl ilk kez İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Töreni ile birleşti. Kale Grubu tarafından sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla 2017 yılından bu yana düzenlenen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı’nda ödül kazananlar, 8 Haziran akşamı düzenlenecek bir törenle açıklanacak. Impact Hub Istanbul’un desteğiyle Kale Grubu tarafından düzenlenen programda Erken Aşama, İleri Aşama, İş Birliği ve Gençlik Kategorilerinde başarılı olan sosyal girişimlere ödül verilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz