18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem Haberleriİzocam Genel Müdürlüğüne Levent Gökçe Getirildi

İzocam Genel Müdürlüğüne Levent Gökçe Getirildi

İzocam Genel Müdürlüğü koltuğuna Levent Gökçe getirildi…

İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de 2002 yılından beri Genel Müdürlük görevini yürüten A. Nuri Bulut 31 Mart 2017 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Nuri Bulut’un İzocam A.Ş.’deki Yönetim Kurulu Üyeliği ise devam ediyor.

İzocam A.Ş.’de boşalan Genel Müdürlük pozisyonuna Saint Gobain Weber Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Türkiye Genel Direktörü olarak görevini başarıyla yürütmüş olan Levent Gökçe getirildi. Gökçe, Genel Müdürlük ve imza yetkisini 1 Nisan 2017 tarihi itibari ile devraldı.

Levent Gökçe Kimdir?
Levent Gökçe, 1967 yılında Aydın Söke’de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi ve ardından ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Gökçe, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik eğitimini tamamladı. Profesyonel iş hayatına Akzo Nobel Kemipol şirketinde “Teknik Servisler Müdürü” olarak başladı. Gökçe, Saint-Gobain Weber’e geçiş yaptığı 1999 yılı ile 2002 yılları arasında Satış Müdürlüğü görevini üstlendi ve ardından sırasıyla; Satış ve Pazarlama Direktörlüğü (2002 – 2005) ve Genel Direktörlük (2005 – 2017) görevlerini başarı ile yürüttü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz