29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem Haberleriİzmir markalı konut projeleri 2018!

İzmir markalı konut projeleri 2018!

İşte İzmir markalı konut projeleri 2018…

Türkiye’nin en yaşanabilir şehirleri arasında gösterilen İzmir’de konut projeleri dur durak bilmiyor. İzmir’in öne çıkmasında İstanbul-İzmir otobanı ile İstanbul’a daha da yakınlaşacak olmasının yanı sıra büyük şirketlerin operasyon merkezlerini kente taşıyacak olmalarının da etkisi büyük. Özellikle son yıllarda alınan göç nedeni ile artan nüfus yoğunluğuna ayak uydurmak için inşaat firmaları da birbirinden değişik projeler geliştiriyor.

Biz sizler için İzmir’deki markalı konut projelerini araştırdık. İşte İzmir markalı konut projeleri 2018…

Mahall Bomonti İzmir

İzmir Konak’ta Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesi 182 bin 189 metrekare satılabilir alanlı olarak inşa ediliyor. İzmirîn merkezinde 44 bin 966 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen projede 12 blok bulunuyor. 58 katlı ve 9’u tarihi bina olmak üzere toplam 12 binayı içinde bulunduran projede 466 konut, 590 ofis ve 90 ticari ünite yer alıyor. Projede 1+0’dan 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Yüzde 15 peşinatla konut satın alınabilen projede 84 aya kadar 0 faiz sistemi ile konut satın alınabiliyor. Teslimlerinin 2018 Haziran’da yapılması planlanan Mahall Bomonti İzmir projesinde fiyatlar 330 bin liradan başlıyor.

Teknik Yapı-Halk GYO İzmir

Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığında hayata geçirilecek olan proje İzmir’de Tariş arazisi üzerinde yükselecek. Önümüzdeki aylarda satışa çıkması planlanan Teknik Yapı-Halk GYO İzmir projesi geçtiğimiz aylarda Katar2da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’nda tanıtıldı. 140 bin metrekare satılabilir alanı olacak proje karma konseptli olarak hayata geçiriliyor. Projenin içinde konut, ofis, mağazalar, AVM ve kültürel yatıtımlar da bulunacak. 6 yada 7 bloklu olarak tasarlanan projenin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Dap İzmir

Bugüne kadar bir çok proje geliştiren Dap Yapı ilk şehirdışı projesini İzmir’de hayata geçiriyor. Daire fiyatlarının 299 b,n liradan başladığı Dap İzmir projesinde toplamda 707 konut satılıyor. Kampanya ile birlikte 1 yıl kira garantisi verilen ve 50 ay 0 faiz kampanyası ile konut satın alınan projede 1+0’dan 3+1’e kadar bir çok konut tipi bulunuyor.

Folkart İncity

Folkart Yapı tarafından Bornova’da konumlandırılan ve içinde 1+0’dan 4+1’e kadar bir çok konut tipinin yer aldığı Folkart İncity projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 700 daire ve 42 ticari birimi içinde barındıran projede teslimler 2019 yılında yapılacak. Konut büyüklüklerinin 49 ile 411 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede bir çok ksosyal olanak bulunuyor.

Folkart LivaHome 2. etap

Folkart imzası ile hayata geçirilen Folkart LivaHome 2. etap projesi de start aldı. Folkart, LivaHome 2. etap çalışmalarına da başladı. Açılış bedeli 107 milyon 513 bin 903 lira 44 kuruş olan ihaleye göre, iki imar adasında 67 bin 353 metrekare inşaat alanı, 12 blok, 422 konut ve 40 işyeri bulunuyor. Konutlar, 30 Haziran 2020’de teslim edilecek.

Mar Yapı İzmir

Mar Yapı İzmir’de yeni bir konut projesi inşa edecek. Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon proje ile ilgili, “Mar Yapı olarak gayrimenkul sektöründe her zaman fark yaratan projelerle gündeme geldik, yaşam kalitesini yükselten, sunduğumuz hizmetler ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayan ‘G’ yaşam konseptini farklı şehirlerle de tanıştırmanın zamanı geldiğine inanıyorum. 2018 yılında İzmir’de İzmirlilere yakışır bir ‘G’ projesi hayata geçireceğiz. İzmir’de böyle bir projeye imza atacağımız için çok heyecanlıyız. Bornova’da hayata geçireceğimiz projemizin detaylarını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız” dedi.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz