14 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriİstMarina’da Yoga Buluşması!

İstMarina’da Yoga Buluşması!

Denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, dolu dolu yaz etkinliklerine devam ediyor.

23 Temmuz Salı günü MacFit işbirliğinde gerçekleştireceği yoga aktivitesiyle ziyaretçilerine huzurlu bir hafta geçirmeyi vadeden İstMarina AVM, sahilin muhteşem atmosferinde düzenleyeceği etkinliği 19.00’da ziyaretçilerin ücretsiz katılımıyla gerçekleştirecek.

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi dolu dolu yaz programı ile deniz üstü alışveriş keyfini ikiye katlıyor. Her hafta keyifli aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan İstMarina AVM, kültür, sanat, spor etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor.

İstMarina AVM, Türkiye’nin en büyük spor salonu zincirlerinden MacFit iş birliği ile 23 Temmuz Salı günü düzenleyeceği yoga etkinliğiyle ziyaretçilerini huzurlu bir hafta geçirmeye davet ediyor. İstMarina AVM sahilde gerçekleşecek etkinlik, haftaya enerji dolu devam etmek isteyenleri adalar manzarası ve deniz havasının keyifli atmosferinde yoga ile buluşturacak. Zihin ve beden detoksu olarak da bilinen yoga seansı, MACFit’in sertifikalı eğitmenleri tarafından gerçekleştirilecek.

Tüm ekipmanların AVM tarafından karşılanacağı etkinlik 19.00’da başlayacak. Katılım sağlamak isteyenler telefon üzerinden kayıt yaptırabilecek. Etkinlik sonunda katılım gösteren herkese MacFit tarafından tek kullanımlık kulübe giriş kartı verilecek.
İstMarina’nın keyif dolu etkinlikleri yaz boyu devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz