29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriİstMarina AVM’de Murat Dalkılıç Rüzgarı Esecek !

İstMarina AVM’de Murat Dalkılıç Rüzgarı Esecek !

Türk pop müziğinin başarılı ismi Murat Dalkılıç, 30 Kasım Cumartesi günü 16.00’da İstMarina AVM’de hayranlarıyla buluşacak. ‘Efsane İndirim Günleri’ kapsamında 29 – 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde çeşitli sürprizlere ev sahipliği yapacak olan AVM, 29 Kasım Cuma günü 23.00’a kadar kesintisiz hizmet verecek.

Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, pop müziğin ünlü ismi Murat Dalkılıç’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni albümü Afeta’yı görücüye çıkaran Sevilen popçu Murat Dalkılıç, 30 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da İstMarina AVM’de sevenleriyle bir araya gelecek. Muhteşem sahne performansı ve etkileyici şovlarıyla sevenlerine unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanan Dalkılıç, yeni albümünden parçaların yanı sıra, ‘Bir hayli’, ‘Lüzumsuz savaş’, ‘Kader’, ‘Kasaba’ gibi en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

İstMarina AVM özel alanında düzenlenecek konser, tüm ziyaretçilerin ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek.

İSTMARİNA’DA ‘EFSANE GÜNLER’ BAŞLIYOR
Açıldığı günden bu yana ilklere öncülük eden, moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina AVM’de 29 – 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde efsane günler başlıyor. Dünyada önde gelen markaların önemli indirimler yaptığı ve alışveriş çılgınlığı yaratan efsane indirim günleri, İstMarina’da AVM’deki mağazaları da harekete geçirdi.‘Efsane İndirim’in hakkını verecek olan markalardan hesaplı alışveriş yapmak için, 29 Kasım Cuma günü saat 23.00’a kadar kesintisiz hizmet verecek olan İstMarina, tüm misafirlerini lezzetli ikramlıklar ve eğlenceli müzik dinletileri eşliğinde dolu dolu bir alışveriş keyfi yaşatmak için AVM’ye davet ediyor.
Sosyal medyada da ‘Efsane’ bir yarışma başlatan İstMarina AVM, 25 – 30 Kasım arasında her gün 5 kişiye Zara, Ebebek, Mavi, D&R ve Mudo’dan 100 TL’lik hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor.

AUDİ Q2 KAZANMA ŞANSI
İstMarina AVM, 15 Kasım 2019 – 15 Mart 2020 tarihleri arasında İstMarina AVM’den 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine çekilişle son model Audi Q2 marka otomobil kazanma imkanı sunuyor. Ayrıca çekilişte yer alan 3 kişi Iphone Xs kazanma şansı yakalarken yine 3 kişiye Samsung 4K UHD TV hediye edilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz