26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerAVM Haberleriİstmarina AVM Ne Zaman Açılıyor?

İstmarina AVM Ne Zaman Açılıyor?

Kartal’da hayata geçirilen yarı açık ve deniz manzaralı İstmarina AVM ne zaman açılıyor? İstmarina AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor…

Dap Yapı’nın Kartal’daki karma projesi İstmarina projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Proje AVM’si, konutları, home ofisleri, Mektebim Okulları, Acıbadem Hastanesi ile tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı.

Yaklaşık 70 bin metrekare kiralanabilir alanda 160 adet mağazaya sahip olan İstmarina AVM’de yüzde 75 doluluk oranına ulaşıldı.

AVM hakkında bilgi veren Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Yerli ve yabancı markaların hizmet vereceği İstMarina AVM, kafe ve restoranları ile de en başta Kartal’a ve bölgeye çok şey katacak. AVM’ye markalardan talep yüksek. Şu anda yüzde 75 doluluğa ulaşmış durumdayız” dedi.

İstmarina AVM ne zaman açılıyor?
Yarı açık, deniz manzaralı İstmarina AVM’nin yıl sonunda kapılarını açması planlanıyor. İstmarina AVM’de hangi mağazalar ve markalar yer alacak henüz açıklanmazken, AVM’nin Kartal’a yeni bir soluk getireceği öngörülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz