19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem Haberleriİstanbul'un en iyi plajları 2017!

İstanbul’un en iyi plajları 2017!

Denize karşı sere serpe yatıp, güneşin keyfini bol bol çıkartmanız için İstanbulun en iyi plajlarını derledik. İşte İstanbul’un en iyi plajları 2017…

 

Sıcaklığın etkisini günden güne hissettirdiği şu günlerde şehir dışına çıkma alternatifi olmayanlar için İstanbul’un en iyi plajlarını derledik. Denize karşı sere serpe yatıp, güneşin keyfini bol bol çıkartmanız için öyle çok da uzaklara gitmeye gerek yok.

 

Heybeliada Ada Beach Club

Heybeliada’da Çam Limanı Koyu’nda bulunan Ada Beach Club’a limandan kalkan ücretsiz teknelerle ulaşabiliyorsunuz. Kum ve çim alanı bulunan plaj tam kafa dinlemek için ideal.

 

Büyükada Naki Bey Plajı

Büyükada’nın en eski plajlarından biri olan Naki Bey plajında konaklama imkanı da bulunuyor. İskeleden plaja ücretsiz eknelerle gidebilirsiniz. Plajda kumsal yok fakan şezlonglar geniş bir alana yayılmış durumda.

 

Babylon Kilyos

Hem kumsal hem de çim alanı bulunan plajlar insanların gözdesi oluyor. Babylon Kilyos plajında da hem kum, hem çimler mevcut. İçinde lokantası da bulunan Babylon Kilyos festivallere de ev sahipliği yapıyor.

 

Şile Ağlayan Kaya Plajı

2012 yılından beri Mavi Bayraklı Plajlar arasında yerini koruyan Şile Ağlayan Kaya Plajı’nda giriş ücreti yok. Fakat plajda deniz oldukça dalgalı.

 

Kilyos Baykuş Plajı

Baykuş Plajı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Kilyos Kısırkaya’da bulunan Araştırma ve Uygulama Merkezinin sahil kısmında. 1 kilometre uzunluğunda sahili bulunan plajda çadır kurup kamp yapabilirsiniz.

 

İstanbul’da ayrıca aşağıdaki plajlarda da denize girebilirsiniz…

 

Florya Güneş Plajı
Menekşe Plajı Cankurtaran Kulesi Önü
Beylikdüzü Gürpınar Sahili Halk Plajı
Rumeli Kavağı Plajı
Büyükçekmece Halk Plajı
Caddebostan Plajı Irmak Okulları Arkası
Caddebostan Plajı Büyük Klüp Arkası
Büyükçekmece Çocuk Sahili
Tarabya Plajı
Yeniköy Sahili Köpek Çiftliği Önü
Rumeli Feneri Koyu
Yeniköy Sahili Otel Önü
Anadolu Yakası
Ayazma Plajı
Ayazma Plajı Kumbaba Mevkii
Dodo Beach Clup Önü
Suadiye Plajı
Tuzla Belediyesi Halk Plajı
Marmarados Sitesi Önü

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz