26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem Haberleriİstanbul Medeniyet Üniversitesi bina inşaat ihalesi bugün!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi bina inşaat ihalesi bugün!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları yaptırılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi yaptırılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi bugün saat 14:30’da gerçekleşecek.

İHALE İLANI

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİNASI İLE SİYASAL BİLGİLER VE HUKUK FAKÜLTESİ BİNASI İNŞAATLARI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞİ
T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI-TOKİ

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası : 2016/570479

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz