20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem Haberleriİstanbul Anadolu Yakasında 3 Metro Hattı İhaleye Çıkıyor

İstanbul Anadolu Yakasında 3 Metro Hattı İhaleye Çıkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 metro hattının kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmeti işlerini 18 Mayos’ta ihaleye çıkarıyor…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu yakasında yer alan 3 metro hattının kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmeti alım işini ihaleye çıkarıyor. İhaleleler 18 Mayıs 2017 günü 14:00, 14:30 ve 15:00’da gerçekleşecek.

1) Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu
13 kilometre uzunluğundaki Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu toplam 11 istasyondan meydana geliyor. Metro hattının inşaat ve elektromekanik sistem yapım işlerine ait proje, yapım kontrollüğü ve danışmanlık işlerinin bin 200 günde tamamlanması planlanıyor.

2) Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu
Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu inşaat ve elektromekanik sistem yapım işlerine ait proje, yapım kontrollüğü ve danışmanlık işleri ihaleye çıkıyor. 12 kilometre uzunluğunda ve 8 istasyondan meydana gelen Kaynarca Pendik Tuzla metrosunda danışmalık çalışmalarının bin 200 günde tamamlanması öngörülüyor.

3) Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu ile Sarıgazi (Hastane)-Taşdelen-Yenidoğan Metrosu
14 istasyonlu ve 17.8 kilometre uzunluğa sahip olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu ile Sarıgazi (Hastane)-Taşdelen-Yenidoğan Metrosu’nun kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmeti ihaleye çıkıyor. İşin bin 200 günde tamamlanması hedefleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz