27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem Haberleriİşbir Yatak'tan yılın son fırsatı!

İşbir Yatak’tan yılın son fırsatı!

Yıllara dayanan tecrübesi ve yüksek teknolojili ürünleriyle sağlıklı uyku çözümleri sunan İşbir Yatak, yatağını değiştirmek isteyenleri harika bir fırsatla buluşturuyor. Yıl sonuna kadar Elite Pocket, Lavender Garden, Minave Junior Emyyataklarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başlatan marka,ViscoStar yataklarda ise yüzde 5 indirim uyguluyor. Aynı zamanda seçili lateksit ve paket yaylı yataklarda da 6 bin TL’ye varan indirim sunan İşbir Yatak, derin ve kesintisiz bir uyku deneyimi vadediyor.

Rahat ve sağlıklı uyku için indirim zamanı…
Yatağın herhangi bir eşya değil, bir uzmanlık alanı olduğunun bilinciyle hareket eden Türkiye’nin Yatak Uzmanı İşbir Yatak, yeni nesil yatak teknolojileriyle uyku kalitesini farklı bir boyuta taşıyor. Birbirinden bağımsız paket yaylarla tasarlanan Elite Pocket ergonomik yatak, destek katmanının üstünde kullanılan ağırlık dağıtıcı ve orta sertlikteki katmanları ile ağırlığı yüzeye eşit biçimde dağıtarak, vücudun basınç noktalarına mükemmel uyum sağlıyor. İçerisine yerleştirilen lavanta kokulu kapsüllerle hazırlanan Lavender Garden yatak, doğanın en güzel kokuları ile uykularınızda yerini alıyor. Lavantanın sakinleştirici ve stres azaltıcı etkisi uykuya geçiş sürecini hızlandırırken, uyku süresini de uzatıyor. 7 bölgeli paket yay sistemi ve konfor katmanları ile omurgaya kusursuz bir destek sunuyor. Mina Yatak ise ergonomik yapısı ve lateksit katmanı sayesinde vücudun kıvrımlarına sağladığı kusursuz uyum ilebenzersiz bir rahatlık sunuyor.

Bebeklerin ve çocukların gelişmekte olan fizyolojisi düşünülerek tasarlanmış olanJuniorEmy yatak, miniklerisağlıklı uykuyla buluşturuyor. İdeal sünger sertliğine sahip konfor katmanı, bebeklik döneminde uygun bir uyku zemini sunarken; dayanıklı yapısıyla çocukluk döneminde de uykularına eşlik ediyor.

Konfor katmanları ve özel tasarımıyla omurganın doğal eğimine uyum sağlayanJuniorEmy ergonomik lateksit yatak, omurganın sağlıklı gelişimini destekliyor. Okaliptüs ve huş ağaçlarının özünden elde edilen doğal ipliklerle oluşturulmuş kumaşı, yüksek nefes alma özelliği ile bebeğinize uykunun en keyifli halini sunuyor.

ViscoStar Akıllı Yatak kampanyası ile rahatlık maksimuma çıkıyor
Üst yüzeyindeki ViscoStar konfor katmanı sayesinde omurgayı destekleyen ViscoStar akıllı yataklar,omurganın gün içerisindeki doğal duruşunun gece boyunca devam etmesi sağlıyor.İçerisinde yer alan destek katmanları ve özel kesimi sayesinde baş, omuz, sırt, bel ve kalça gibi farklı ağırlık noktalarına tam uyum sağlayarak, omurganın doğru pozisyonda kalmasına yardımcı oluyor.Üst yüzeyindeki Türkiye’de ilk 100 dansite üstü yoğunluğa sahip konfor katmanı sayesinde geniş kilo skalasına hitap ederek, yüksek kilolarda dahi vücudu maksimum seviyede destekliyor.ViscoStar’ın özel yapısı sayesinde bir noktadaki hareket ise yatağın diğer noktasında hissedilmiyor. İşbir Yatak, ViscoStar kampanyası ile yıl sonuna kadar kullanıcılarına yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz