24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriİŞ GYO ve NEF projesi inistanbul’u ATALIAN yönetecek

İŞ GYO ve NEF projesi inistanbul’u ATALIAN yönetecek

İŞ GYO ve NEF ortaklığı ile Topkapı’da hayata geçirilen İnistanbul projesinin tüm yönetimsel ihtiyaçları, 2013’te Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak.

Günümüzde tek bloklu apartmanların yerini yüzlerce daireden oluşan siteler, belirli süreliğine seçilen yöneticilerin ve apartman görevlilerinin yerini ise profesyonel tesis yönetim firmalarının donanımlı çalışanları aldı. İŞ GYO ve NEF ortaklığı ile Topkapı’da hayata geçirilen İnistanbul projesinin tüm yönetimsel ihtiyaçları, 2013’te Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak.

İnistanbul yönetimi ATALIAN’a emanet

Topkapı’da inşa edilen İnistanbul projesi, 4 kıtada 30’dan fazla ülkede tecrübeye sahip ATALIAN Global Services tarafından yönetilecek. Global bilgi birikimi ve donanımı ile birçok rakibini geride bırakarak projenin yönetimini devralan ATALIAN; 8 blok, 2700 konut, fold home alanları ve 27 mağazadan oluşan İnistanbul’da entegre tesis yönetimi kapsamında temizlik, güvenlik, teknik servis, ofis yönetimi ve müşteri ilişkileri hizmetlerini sunacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz