30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriInterface Visual Code Drawn Lines'ı Pozitif Mekanlar Oluşturmak için Tasarladı!

Interface Visual Code Drawn Lines’ı Pozitif Mekanlar Oluşturmak için Tasarladı!

Drawn Lines, birlikte tasarımı tamamlayıcı bir uyum içerisinde herhangi bir geçiş elemanı olmaksızın mükemmel birleşim sağlayabiliyor.

Interface’in +Positive spaces™ projesinin araçları olarak tasarlanan yeni Karo Halı koleksiyonu Visual Code ve yeni LVT ürünü Drawn Lines, birlikte tasarımı tamamlayıcı bir uyum içerisinde herhangi bir geçiş elemanı olmaksızın mükemmel birleşim sağlayabiliyor. Drawn Lines çeşitli ölçeklerde tekrara yer vermeyen prizmatik bir geometri oluştururken, Visual Code teknoloji ve insan işçiliğini harmanlayan görsel ipuçlarına sahip bir koleksiyon.

Sorunsuz ve Modern Zemin Kaplamaları
Visual Code ve Drawn Lines ilhamını teknoloji ve doğadan alıyor. Ürünler, ister kendi başlarına, ister birlikte; şirket ofisleri, konaklama, sağlık hizmetleri, toplu-konut projeleri ve eğitim yapıları gibi çeşitli alanlarda renkli ve ilgi çekici ortamlar sunuyor. Ürün tasarımlarında, günlük yaşam alanlarında yaratıcılığı ve ilhamı teşvik ederken, daha sağlıklı bir gezegene doğru olumlu adımlar atıyoruz. Visual Code ve Drawn Lines sahip oldukları biyofilik özelliklerle, kullanıcıları mekanla yeniden ilişkilendirirken, el yapımı tasarım detaylarıyla Maker hareketinin etkisini uyandırıyor. Her iki koleksiyon da, modüler ve tasarımı tamamlayıcı özellikleriyle, çeşitli müşteri ihtiyaçlarını zahmetsizce karşılayan sorunsuz ve modern zemin kaplamaları sunmaktadır.

Klassis Distribütörlüğüyle Interface, Türkiye Pazarında!
Pepsico, Yemeksepeti, Allianz, Roche, British American Tobacco, Ziraat Bankası gibi büyük firmaların ofislerinde tercih edilen Interface ürünleri Türkiye pazarına Klassis distribütörlüğü ile sunuluyor. Türkiye’de Interface’in temsilciliğini de yürüterek başarılara imza atan Klassis, LVT, karo halı ve yükseltilmiş döşeme sistemleri gibi zeminle alakalı ürünlerin yanında, ahşap deck sistemleri, arşiv sistemleri, ofis mobilyaları gibi ürünleri de yapı sektörüne sunuyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz