24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerDekorasyonİntema dünyada ve Türkiye’de birinci oldu

İntema dünyada ve Türkiye’de birinci oldu

Tasarım ve mimarlık dünyası için yenilikçi, sürdürülebilir yüzeyler üreten Cosentino tarafından düzenlenen Yılın Mutfağı Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Firmanın tüm dünyadaki iş ortaklarını kapsayan etkinlikte, Türkiye’de birinciliği göğüsleyen İntema dünyada da ilk sırada yer aldı. Ahşap efektli doku ve Dekton Kira’nın mükemmel uyumundan oluşan tasarımıyla hem Türkiye’de hem de globalde başarısını iki kez tescilledi.

İlham veren yenilikçi ve sürdürülebilir mimari çözümler sunarak küresel yüzey kaplama pazarına yön veren Cosentino, dünyanın her yerinden mutfak mağazalarının katıldığı Yılın Mutfağı Yarışması’nın kazananlarını belirledi. Estetiklik, tasarım, fonksiyonellik, uyum, güncel yeni renklerin kullanılması ve sürdürülebilirlik temalarını sahiplenen yarışmanın kazananları sektör uzmanları tarafından seçildi. Yarışmada Dünyanın En İyi Mutfağı ödülü Türkiye’den İntema markasına giderken, İngiltere’ye ikincilik, Estonya’ya ise üçüncülük ödülü verildi.
Doğadan ilham alan sade ve şık tasarım
Değerlendirme sonucunda ahşap efektli doku ile Dekton Kira’nın mükemmel uyumu yakaladığı tasarımıyla İntema birinciliğe değer görüldü. Doğadan ilham alan sade ve şık tasarım, modern çizgilerin çağdaş yaklaşımla birleşmesi ile elde edildi. Ahşabın sıcak hissi ve Dekton Kira, doğal ışıkla birlikte mükemmel bir birliktelik oluşturdu. Siyah lake İtalyan mobilyası, laminat ahşap görünümlü doku ve Dekton Khalo’yu bir araya getiren Almstudios ikinci olurken, Schmidt Estonya’nın siyah ahşap ve Dekton Laurent’le yarattığı yenilikçi tasarım üçüncü seçildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz