23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiğerDekorasyonİder Mobilya'dan Aspendos Tv Ünitesi

İder Mobilya’dan Aspendos Tv Ünitesi

İder Mobilya yeni TV ünitesi Aspendos’u görücüye çıkardı…

Yaşam alanlarının odak noktasında yer alan TV üniteleri, sadece bir mobilya aksesuarı olmaktan çıkarak evin başrol oyuncuları arasına girdi. Söz konusu TV üniteleri olduğunda estetik, şıklık ve fonksiyonelliğin tek bir dizaynda buluştuğu tasarımları tercih ediyoruz. İder Mobilya, televizyonların ve ev dekorasyonunun tamamlayıcısı TV ünitelerinde özgün bir bakış açısı belirleyerek yepyeni bir koleksiyona imza atıyor. Aspendos TV Ünitesi ile geçmişin izlerini klasik dokunuşlarla ölümsüzleştiriyor.

Beyazın hakimiyetinde gerçek bir klasik…
Klasik çizgilerin kreatif dokunuşlarla zenginleştiği tasarımın en dikkat çekici özelliği, geleneksel bir retro anlayışının hakim olması. Zarif ayak tasarımı, metal dolap kulpları, beyaza eşlik eden ahşabın elegan dokusu ve daha birçok detay, bu anlayışın bir parçası olarak yer alıyor. Estetik görünümünün yanı sıra sağlam yapısıyla da öne çıkan Aspendos TV Ünitesi, standartlarından ödün vermeyenler için iddialı bir seçenek oluşturuyor.

Beyazın hakimiyetindeki tasarım, şıklığının yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle işlevsel çözümler sunuyor. Dört kapaklı bir dolap görevi gören Aspendos, dekoratif yönüyle en şık ev aksesuarlarınız için bir sergi alanı oluşturuyor.

Aspendos TV Ünitesi 585 TL fiyatıyla İder showroomlarında görücüye çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz