4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriİBB 4 Metro Hattı İçin Mayıs'ta İhaleye Çıkıyor

İBB 4 Metro Hattı İçin Mayıs’ta İhaleye Çıkıyor

İBB, 4 raylı sistem hattının kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmeti alımını 18 Mayıs’ta ihaleye çıkarıyor…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 metro ve 1 havaray hattının kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmeti alım işini ihaleye çıkarıyor. Avrupa Raylı Sistem Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek ihaleler 18 Mayıs’ta yapılacak.

1) Kirazlı Halkalı Metro Hattı
Kirazlı Halkalı metro hattı kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı ihalesi 18 Mayıs Perşembe günü saat 10:00’da gerçekleşecek. İhale 9.7 km uzunluğundaki ana hat tünelleri ve 9 adet istasyon ile depo sahası bulunan raylı toplu taşıma sisteminin inşaat ve elektromekanik sistem yapım işlerine ait proje, yapım kontrollüğü ve danışmanlık işlerinin yapılmasını kapsıyor.

2) Sefaköy Başakşehir Havaray Hattı
Sefaköy Başakşehir havaray hattı kotrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı ihalesi ise 18 Mayıs’ta saat 10:30’da yapılacak. 15 kilometre uzunluğunda tasarlanan ve 17 istasyondan oluşan hattın inşaat, ince işleri elektromekanik işleri ve havaray aracı temini işinin proje, yapım kontrollüğü ve araç alımına ait danışmanlık işlerinin yapılması ihale ediliyor.

3) Mahmutbey Esenyurt Metro Hattı
Mahmutbey Esenyurt metro hattının ihalesi ise saat 11:00’da gerçekleşecek. 18,5 kilometrelik 11 istasyondan oluşan hattın kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet işinin bin 260 günde tamamlanması öngörülüyor.

4) Başakşehir Kayaşehir Metro Hattı
Başakşehir Kayaşehir metro hattının ihalesi aynı gün saat 11:30’da yapılacak. Kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet işinin bin günde bitirilmesi planlanan Başakşehir Kayaşehir metro hattı 6 kilometre uzunluğunda ve 4 istasyondan meydana geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz