29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerTurizm & OtelHilton'un Oda Sayısı 100 Bine Ulaştı

Hilton’un Oda Sayısı 100 Bine Ulaştı

Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da toplam 100 bin oda sayısına ulaştı…

Hilton son üç yıl içerisinde çoğunluğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde olmak üzere, hizmete soktuğu 20 binden fazla oda ile 100 bin odaya ulaştı.

Şirket yapımı devam eden 40 bin yeni oda ile 2020’ye kadar büyümesini sürmeyi planlıyor. Hilton Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon “Hilton’un bölgedeki portföyünün genişliği ve kalitesi göz önüne alındığında, 100 bin odaya ulaşmış olmak şirketimiz içi önemli bir mihenk taşı. Önümüzdeki dönem açmayı planladığımız odaların yüzde 60’ı yapım aşamasında; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki büyümemizi sürdürürken, sektörün hızını belirliyoruz” dedi.

Önümüzdeki yıl Hamptonby Hilton ve Hilton GardenInn otellerinin sayısının iki katına çıkarmayı hedefleyen şirket, son üç yılda 23 bin 384 oda hizmete aldı.

2017 yılı içerisinde 11 binden fazla ve 2020 sonu itibarı ile 40 bini aşkın oda açmayı planlayan Hilton, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 64 binden fazla odayı hizmete sokmayı hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz