27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriHilti, Nuron ile mutlu müşteri ailesini genişletiyor

Hilti, Nuron ile mutlu müşteri ailesini genişletiyor

İnşaat teknolojilerinin inovasyon öncüsü Hilti, geleceği referans alan yaklaşımı ve çalışmalarıyla 26 yıldır Türkiye’de pazara öncülük ederken, müşterilerinin verimliliklerini artırıp yatırım maliyetlerini azaltmayı sürdürüyor. İnşaat sahaları için devrim niteliği taşıyan yeni 22 volt akülü platformu Nuron ile Hilti, mutlu müşteriler ailesine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. Yakın zamanda Nuron kullanmaya başlayan Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. yetkilileri Nuron ile işlerindeki hız, kalite ve verimlilik artışını anlattı.

İnşaat sektöründe yüksek teknolojinin kapladığı alan genişlerken, faaliyetlerin sürdürülebilirliği için gerekli olan yüksek performans ve fonksiyonellik de inşaat profesyonellerinin tercihinde belirleyici bir rol oynuyor. Sürdürülebilir değer yaratma misyonu ve bütünsel hizmet anlayışıyla inşaat sektörüne rehberlik eden Hilti, Türkiye’de 26 yıldır başarıyla sürdürdüğü mühendislik ve yazılım servisini çok daha ileriye taşımayı başarıyor. Köklü tecrübesini yenilikçi yüzüyle birleştirerek inşaat sahalarının dijital dönüşümünü hızlandırıyor. Nuron ile Hilti,kırma ve kesmeden, delme ve sabitlemeye kadar her alanda daha fazla performans, güvenlik ve kullanıcı konforu sağlıyor.

Tüm işler tek platform üzerinden yönetiliyor

Dijital dönüşüme yepyeni bir boyut kazandıran yönüyle Nuron, inşaat profesyonellerinin akülü el aletlerini geleceğe taşıyarak şantiyelerde büyük bir dönüşüm başlattı. Şantiyedeki kazaları azaltmaya yardımcı olabilecek teknolojik özellikleri ile Nuron, yeni iş sağlığı ve güvenliği özellikleriyle de inşaat sahalarında maksimum güvenlik sağlıyor. Tüm bu özellikleri Nuron’u sektör profesyonelleri tarafından ilk tercih edilen ürünler arasında öne çıkarıyor. 60’tan fazla ülkede 40 yıllık köklü tecrübeye sahip Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.’ de yakın zamanda Hilti’nin Nuron’lu mutlu müşterileri ailesine katıldı.

Verimlilik, yüksek performans, yüksek akülü güç ve dayanıklılık

Nuron teknolojisini verimlilik, yüksek performans, yüksek akülü güç ve dayanıklılık olarak tanımlayan Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Üretim Müdürü Ertuğrul Er, “22 volt akülü platformu Nuron’uniş süreçlerimize çok ciddi katkılar sağladığını gördük. Tek bir batarya platformu olması sayesinde bataryalar tüm makinelerimizde çalışıyor. TPM özelliğiyle 3 yıl masrafsız hizmet vermesi ciddi bir maliyet avantajı yaratıyor. İhtiyaç duyduğumuzda hızlı bir şekilde makine kiralaması yapabiliyoruz. Yoğun iş tempomuzu Hilti cihazlarındaki İSG özellikleriyle iş kaybı yaşamadan kolaylıkla yönetebiliyoruz. Batarya sürelerinin uzun olması, tek tuşla pil üzerinden batarya sağlığının kontrolünün sağlanması da işlerimizi çok kolaylaştırıyor” açıklamasında bulundu.

Olası iş ve maliyet kayıplarının da önüne geçebiliyoruz

Nuron’un sunduğuyüksek performans, kalite ile dayanıklılığın yanı sıra, uzun ömürlü kullanım kolaylığıyla çok sayıda avantajı tek bir üründe buluşturduğunu ifade eden Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Elektrik Bakım Şefi Murat Kaplan, “Nuron’u takımların sahada takibi ve performansı açısından değerlendirirsek, uzun ömürlü olması ve ekipmanların gayet sağlıklı ve sağlam olması işlerimizi çok kolaylaştırdı. Elinden bırakıldığında kendiliğinden durma gibi özellikleriyle iş kazaları ve güvenliğine dair herhangi bir soruna yol açmaması, tüm el aletlerinin bataryalarının birbirine uyumlu olması ve şarj sürelerinin çok kısa olması ciddi kolaylık sağlıyor. Takımlarda herhangi bir problem çıktığında program üzerinden sisteme kaydediyoruz. Servis ekipleri ürünleri hızlı bir şekilde teslim alıp tamirini yaparak bizlere ulaştırılıyor. Böylece olası iş ve maliyet kayıplarının da önüne geçebiliyoruz” diye belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz