25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriHilltown AVM 27 Ekim'de Açılıyor

Hilltown AVM 27 Ekim’de Açılıyor

Hilltown AVM 27 Ekim’de kapılarını açıyor. AVM’de 3 gün boyunca açılış etkinlikleri kapsamında Işın Karaca, Yalın ve Bengü sahne alacak…

Rönesans Gayrimenkul tarafından Küçükyalı’da hayata geçirilen Hilltown AVM 27 Ekim 2017 Cuma günü açılıyor. Açılış etkinlikleri 3 gün 3 gece boyunca sürecek.

İhtişamlı ışık şovları ile geceyi Taikos’un ritimleri eşliğinde aydınlatıp, elektro sesler ve deniz canlıları ile eşi benzeri görülmemiş bir deneyim yaşatacak olan Fransız gösteri grubu Remue Menage, Türkiye’de ilk kez Hilltown AVM’nin açılışında şov yapacak. 4 kıtada 20’den fazla ülkede yaptıkları sıra dışı şovlarla adından söz ettiren Vertical Show da Hilltown açılışı için ilk kez Türkiye’ye gelecek. Ayrıca, nefes kesen uçan balonda akrobasi gösterisi de ziyaretçilere görsel bir şölen sunacak.

27 Ekim Cuma günü saat 20:00’da Işın Karaca, 28 Ekim Cumartesi günü saat 19:00’da Yalın, 29 Ekim Pazar günü saat 19:00’da ise Bengü Hilltown AVM’de sahneye çıkacak.

Hilltown AVM Mağazaları
Hilltown AVM’de Armani Exchange, Bershka, Beymen Club, Boyner, Brandroom, Carter’s, H&M, Lacoste, Mac Fit, Massimo Dutti, Network, Stradivarius, Under Armour, Vakko Butik, Vakkorama, Zara, Vakko Patisserie, Big Chefs, Midpoint, Polenez Brasserie, Michelle, Happy Moon’s, Sushico, Passage, Punto, The Hunger, Saray Muhallebicisi gibi markalar yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz