26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriHeran İstanbul satışa çıktı! 269 bin TL'ye!

Heran İstanbul satışa çıktı! 269 bin TL’ye!

Destek İnşaat tarafından Anadolu yakasının yükselen bölgesi Kartal’da inşa edilen Heran İstanbul projesinde satışlar bugün başladı.

Heran İstanbul’da satışlar bugün başladı. Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal’da konumlandırılan projede aire fiyatları 269 bin liradan başlıyor. Lansmanının bugün yapıldığı proje Destek Grup bünyesinde faaliyet gösteren Destek İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Lansmana özel kampanya

Projede lansmana özel kampanya imkanlarından yararlanailirsiniz. Heran İstanbul projesinde daireler 269 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çeşitli ödeme avantajları

Kartal’da 4 bloktan oluşan Heran İstanbul projesinde banka kredisi ile ödeme ve firma bünyesinde çeşitli anlaşmalarla ödeme yapabilirsiniz.

İçinde 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren bir çok konut tipinin bulunduğu projede 63 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Projedeki daireleirn büyüklükleri ise 72 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

100 milyon TL yatırım

100 milyon TL yatırımla yükselen projede dairlerin metrekaresi 4 bin TL’ye geliyor. Projede 318 konut ve 20 cadde mağazası yer alıyor.

Yeni projeler yolda

Destek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz lansmanda yaptığı konuşmada inşaat sektörünün Türkiye’nin lokomotif sektörü olduğunu belirterek, sektörün geleceğini parlak gördüğünü ile getirdi. Karadeniz, ‘Gayrimenkul ciddi prim kazandırıyor’ dedi. Ülkemizdeki gelişmelerin ülkedeki devlet politikalarının etkilediğini vurgulayan Karadeniz, Kartal bölgesinde de bu tür projelerin çoğalması gerektiğini belirten Karadeniz, buradan elde etmiş oldukları tecrübelerle yeni projeler inşa edeceklerini dile getirdi.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz