19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaDiğerDekorasyonGünsan tasarımlarda doğal ve abartısız bir zarafet öneriyor

Günsan tasarımlarda doğal ve abartısız bir zarafet öneriyor

2023’ün en popüler iç tasarım trendleri sadeliğin, doğal taş yüzey etkilerinin geri dönüşünü içeriyor. Yeni yılda tercihler; sağlıklı yaşama, doğal malzemelere ve canlandırıcı renklere yeniden ilgi duymaya atıfta bulunarak, abartısız bir zarafetle geliyor.

Yaşam alanlarına sunduğu çözümlerle sektörde fark yaratan Günsan Elektrik, 2023’ün iç tasarım trendlerine; ilhamını doğanın gerçek malzemelerinden alan Radius Elements, hayal gücünün sonsuzluğundan beslenen Radius Design, sadeliğin en şık hali Visage tasarımıyla katkı sunuyor.

Nötr renkler, pozitifliği ve iyimserliği yansıtıyor

Son yıllarda çok sevilen sert gri tonlar yerini daha yumuşak tonlara bırakıyor. Çok yönlü ve rahatlatıcı renklere yatırım yapmak dekorasyonda pratiklik kazandırıyor. Nötr renkler, yaşam alanlarında odaları sıcaklık ve esenlik duygusuyla sararak, pozitifliği ve iyimserliği yansıtıyor. Huzur dolu bir alanın kalbine yerleşen Visage serisi beyaz ve krem renk kartelasıyla evlerde iyi yaşam temasını sahipleniyor.

Doğal taş daha cesur ve daha baskın olacak

İç mekan tahminlerinde, doğal taşın daha cesur ve daha baskın bir şekilde kullanılacağı öngörülüyor. Söz konusu görünümlerle evin her yerinde dokunulabilir yüzeyler ve görsel ilgi yaratılıyor. Malzeme tercihiyle de modadan çok daha fazlası olan sürdürülebilirlik, ürün verimliliği ve azaltılmış su veya enerji tüketimi tercihlerin odağında yer alıyor. Doğanın ta kendisini yaşam alanlarına konuk eden Radius Elements her mekana modern ve doğal bir soluk katıyor.

Eğlenceli tonların popülaritesi yükselecek

2023’te renk kartelasının daha sıcak olan tarafına yaslanan cesur, eğlenceli tonların popülaritesinin hızla yükseleceği tahmin ediliyor. Tamamen kendilerine özgü kişisel bir alan yaratmak isteyenlerin farklı renk hikâyelerini karıştırması mümkün. Yeni yılda evini yenilemeyi arzulayanlar rengin dönüştürücü gücünü deneyimleyebilecek. Benzersiz ve sadece ilgi alanlarına özel tasarımlara imkan veren Radius Design alternatifleriyle kişisel alanlar yaratmaya yardımcı olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz