6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarGreenox Residence Projesinde 90 Ay 0 Faizle

Greenox Residence Projesinde 90 Ay 0 Faizle

Greenox Residence projesinde düşük faizle 240 aya varan taksitler sunuluyor. Greenox Residence fiyatları 540 bin TL’den başlayarak yükseliyor…

Greenox Urban Residence projesinde 20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi kampanyasına dahil oldu. Aycan ve Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Greenox Residence projesi 4. Levent’te inşa ediliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek diley ormanı olarak yükselen Greenox Urban Residence projesi 17 katlı tek blok halinde yaşama geçiriliyor. Toplam 170 konuttan meydana gelen Greenox Urban Residence projesinde 50 ila 91 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Greenox Residence fiyatları 540 bin TL’den başlayarak yükseliyor. Greenox Residence ödeme planı kapsamında 90 ay 0 faizle ve 240 ay yüzde 0.69 taksitlendirilebiliyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Teslimlerin 2017 yılının Ekim ayında yapılması planlanan Greenox Residence projesinde;
– Terasta yüzme havuzu
– Güneşlenme terası
– Vitamin bar
– Barbekü alanı
– Seyir terası
– Fitness salonu
– Sauna
– Buhar odası
– Şok duşu
– Karşılama avlusu
– Etkileşim avlusu
– Concierge
– Toplantı salonu
– Çalışma odası
– Misafir suitleri
– Cafe
– Müzik ve oyun odaları
– Eğlence odası
– Cep sineması

Greenox Urban Residence projesi Büyükdere Caddesi’ne ve 4. Levent metro durağına 5 dakika yürüme mesafesinde, araba ile FSM Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 8 dakika, Beşiktaş İskelesi’ne 15 dakika mesafede konumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz