19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarGreenist’ten Konut Sahibi Olmak İçin En Avantajlı Dönem!

Greenist’ten Konut Sahibi Olmak İçin En Avantajlı Dönem!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Sakinlerine İstanbul’un merkezinde yemyeşil bir hayat vadeden Greenist’te konut sahibi olmak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Gayrimenkul piyasasını canlandırmak amacıyla, 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olmak üzere yürürlüğe konulan KDV ve tapu indiriminde son günlere girildi. Saray Grup, bu avantajlı dönemden maksimum oranda faydalanmak isteyen yatırımcılara, peyzaj tasarımı ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Greenist projesinde yılbaşına özel seçenekler sunuyor. Yatırımcılar, kampanya kapsamında peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Hizmetleri ve konumu ile bölgenin en cazip yeşil konut projesi olan Greenist, farklı ihtiyaçlara yanıt veren 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex, 4+1, 4.5+ 1, 4.5+1 dublex, 5+1 dublex daire seçeneklerine sahip. Hemen teslim edilen konutların tamamında fırın, set üstü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, salon ve ebeveyn odasında klima bulunuyor. Greenist sakinleri ayrıca, dairelerindeki oda sayısı kadar otopark hakkı elde ediyor.

Çocuklu ailelerin tercihi
Sakinlerine şehrin göbeğinde bol oksijenli bir yaşam vadeden Greenist, bünyesinde barındırdığı sosyal alanları ile 7’den 77’e herkese tatil gibi bir hayatın kapılarını aralıyor. Çok amaçlı spor sahası, oyun parkları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, özel çocuk kulübü, okul servisi bekleme alanı ve hobi odaları ile öne çıkan proje, özellikle çocuklu ailelerin tercihini oluşturuyor. İş stresinden ve şehrin kaosundan bunalan yetişkinler ise sauna, buhar ve masaj odaları, açık ve kapalı havuzu, oyun salonu, kafe ve restoranı, fitness salonu, pilates ve yoga odalarında günün yorgunluğunu atıyor.

Greenist, 24 saat çalışan kamera sistemi ve giriş çıkış noktalarında yer alan görevlileriyle günün her saatinde güvenli bir yaşam sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz