2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriGökçeada'da Satılık Arsa

Gökçeada’da Satılık Arsa

Gökçeada Belediyesi 3 bin 777 metrekarelik arsası 2.2 milyon TL’ye ihaleyle satışa çıkarıyor…

Gökçeada Belediyesi Kuzulimanı mahallesi Benzinlik mevkii 385 ada 8 parselde yer alan 3 bin 777 metrekarelik arsasını satışa çıkarıyor.

Satışa konu olan arsanın muhammen bedeli 2 milyon 215 bin TL, geçici teminatı ise 66 bin 450 TL olarak belirlendi. Ayrıca ihale bedeli üzerinde yüzde 6 oranında kesin teminat alınıyor.

Gökçeada satılık arsa ihalesi 22 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14:00’da Gökçeada Belediyesi toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

İhale dosyası 100 TL karşılığında Gökçeada Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde alınabilir ya da ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılacakların ihale dosyası alması gerekiyor.

İhaleyi kazananın, ihale onayının tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ihale kesin teminatını, kesin teminatın yatırılmasını takip eden 15 gün içinde de ihale bedelinin yüzde 50’sini peşin, bu ödemeyi takip eden 3. ayın son günü yüzde 22’sini, bu ödemeyi takip eden 3. ayın sonunda yüzde 22’sini 2 eşit taksitte ödeyecektir. Yüzde 50’lik ödemenin yapıldığı gün sözleşme imzalanıyor ve geri kalan yüzde 44’lük ödeme için süresiz banka teminat mektubu alınıyor.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler;
– Nüfuz Cüzdan fotokopisi
– Kanuni ikametgah sahibi olmak,
– Türkiye de tebligat için adres göstermek,
– Geçici teminatı yatırmış olmak,
– İstekliler adına vekaleten iştirak edilmesi halinde, teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri
– İhale dosya bedelini yatırmış olmak,
– Ticaret ile ilgilenen tüzel kişilerde, yukarıdaki şartlardan ayrı olarak, idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri ve şirketin son yönetim durumunu gösterir ticaret sicil gazetesinin bir örneğinin sunulması ve ticari ikametgah belgesi
– Dernek ve Vakıfların ihaleye katılması halinde ihaleye katılmaya ilişkin alınmış olan yürütme kurulu kararı ile kararda dernek ya da vakıf adına katılacak olan kişinin yetkilendirildiğine ilişkin yazı ve dernek ya da vakfın kayıtlı olduğu masadan kaydının olduğuna ilişkin alınmış belgenin sunulması şartı aranır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz