16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiğerDekorasyonGeberit iCon Banyo Mobilyaları Serisiyle Yeni Dönemi Başlatıyor

Geberit iCon Banyo Mobilyaları Serisiyle Yeni Dönemi Başlatıyor

Geberit iCon banyo serisi, çok yönlü yapısıyla banyoları kişiselleştirme dönemini başlatıyor. Net, modern bir estetik dille oluşturulmuş Geberit iCon serisi; etkileyici tasarımı ve esnekliği ile küçük mekanlarda dahi mimariyi güçlendiren bir öge olarak banyolarda fark yaratıyor.

“Design Meets Function / Tasarım Fonksiyonla Buluşuyor” mottosu ile banyolara yeni nesil teknolojileri ve zamansız tasarımları entegre eden Geberit, iCon banyo mobilyaları serisinin sağladığı ürün çeşitliliğiyle klasikten moderne benzersiz geçişler sağlıyor.

Farklı mekan boyutlarına uyum sağlayan esnek yapı
Geberit iCon banyo serisi; açık ve modern tasarımlı geniş bir vitrifiye ve banyo mobilyası yelpazesi sunarken küçük banyolara mükemmel şekilde uyarlanabilen küçük lavabolar, köşe çözümleri, banyo mobilyaları, aynalar içeriyor. iCon banyo serisinin kişisel tasarıma imkan veren bu çeşitliliği, farklı boyutlardaki banyo planlaması ve montajı için ideal seçenek oluyor.

Optimize edilmiş fonksiyonel detaylar
Geberit iCon; simetrik etajerli lavabolar, işlevsel seçenekler ve yavaş kapanan özel çekmece mekanizmasıyla reel olarak tasarımı fonksiyonla bütünleştiriyor. Serinin neme dayanıklı banyo mobilyaları doğal meşe, platin antrasit, mat beyaz, parlak beyaz renk seçeneklerinden oluşuyor. Seride yer alan aydınlatması asimetrik de konumlandırılabilen Geberit iCon aynalar, mobilyalar ile mükemmel uyum sağlarken aynaların yanına ek olarak seçilebilecek prizli ve USB girişli Geberit güç ünitesi ile büyüteçli ayna aksesuarları banyoları detaylandırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz