23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriGayrimenkul Sektörü Kentsel Dönüşümü Konuşacak

Gayrimenkul Sektörü Kentsel Dönüşümü Konuşacak

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 23 Şubat’ta gerçekleşecek. Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar temasıyla gerçekleşecek kongrede gayrimenkul sektörü bir araya gelecek…

Türkiye’nin son yıllardaki en önemli konusu olan kentsel dönüşüm bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde masaya yatırılacak. 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 23 Şubat 2017 Perşembe günü İstanbul Swissotel’de yapılacak.

Kongrede Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) İcra Kurulu Üyesi Haluk SUR, Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları ile sektörünün önde gelen temsilcileri konuşmacı olarak katılacak.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş ve GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur’un açılış konuşmalarıyla başlayacak. Kongrenin teması Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar temasıyla gerçekleştirilecek.

Kongrenin ilk oturumunda Balıkesir, Hatay, Adana, Kayseri büyükşehir belediyelerinin başkanları, ikinci oturumunda Avrupa Konutları, Nef, Teknik Yapı, Piyalepaşa Gayrimenkul, Kuyaş Gayrimenkul gibi sektörün önemli gayrimenkul şirketlerinin yöneticileri konuşmacı olarak katılacak. Üçüncü oturumda ise kentsel dönüşüm sürecine farklı bakış açıları ve öneriler değerlendirilecek. Dördüncü oturumda ise kentsel dönüşüme alternatif finansman modelleri konuşulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz