24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriGayrimenkul Sektör Liderleri MIPIM Fuarı’nda 2021 Eylül'de Buluşuyor

Gayrimenkul Sektör Liderleri MIPIM Fuarı’nda 2021 Eylül’de Buluşuyor

Uluslararası gayrimenkul sektörü ve paydaşları dünyanın en önde gelen gayrimenkul fuarı olan ve Türkiye temsilciliğini Alkaş’ın yaptığı MIPIM’de bir araya gelecek. Pandemi sürecinin ardından normalleşmeyle birlikte fiziki olarak Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak MIPIM fuarının bu yılki ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” olarak belirlendi. MIPIM, aynı zamanda sektörün en prestijli ödül törenini de bünyesinde barındırıyor.

Global gayrimenkul sektörü ve paydaşları için pandeminin ardından normalleşmeyle birlikte yeniden fiziki olarak bir araya gelme zamanı! Sektör pandeminin ardından normalleşme süreciyle birlikte tekrar yüz yüze olarak Cannes MIPIM Fuarı’nda buluşuyor.

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en önde gelen gayrimenkul profesyonellerini ağırlayacak olan MIPIM, 7-8 Eylül tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde hibrit olarak düzenlenecek.

MIPIM Eylül versiyonu hedeflere ulaşmak ve strateji değerlendirmesi yapmak için gayrimenkul sektör liderleri ile yeniden yüz yüze iletişime geçme imkanı sağlayacak ilk etkinlik olacak.

Cannes şehrindeki gayrinenkul liderlerinin gövde gösterisine Alkaş’ın Türkiye temsilciliği ile ülkemizden de yoğun katılım gerçekleşecek.

MIPIM fuarına katılımı kesinleşen toplam 25 ülke Türkiye’nin yanı sıra Birleşik Krallık, Fransa, Belçika, Almanya, Rusya, Polonya, Vietnam, Finlandiya, Danimarka, Singapur, İsveç, Hollanda, İspanya, Norveç, Gabon, BAE, İtalya, Lüksemburg, Macaristan, ABD, Portekiz, İsviçre, Brezilya, Avusturya oldu.

Fuar “Yeniden bağlantıya geçme ve stratejileri yeniden değerlendirme zamanı. Dalgayı yakalamayı beklemeyin” çağrısını yapıyor. MIPIM, online platformda da konferanslara katılım ve networking imkanı sunacak.

Tüm uluslararası emlak sektörlerinden en etkili oyuncular: yerel yönetimler, şehirler, yatırımcılar, geliştiriciler, mimarlar, otel grupları, sağlık yatırımları, turizm yatırımları, ofis, konut, perakende, sağlık, spor, lojistik ve endüstriyel, dünyanın önde gelen emlak piyasası MIPIM’de bir araya gelecek. Dünya çapında en fazla sayıda geliştirme projesine ve sermaye kaynağına rakipsiz erişim sunan MIPIM, ticari emlak değer zincirindeki tüm oyuncuları iki yoğun günde bir yıllık iş için bir araya getiriyor.

Cannes’da başta EMEA bölgesinden olmak üzere dünyanın her yerinden 10 bin gayrimenkul sektör lideri dünyanın her yerinden online katılımcılar olacak. MIPIM online görünürlükle güçlendirilmiş fiziksel etki sunuyor. 7.15 milyon her yıl erişilen kullanıcı sayısı olarak aktarılıyor.

MIPIM etkinliğinin bu yılki ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” olarak belirlendi. Dünyanın öncü gayrimenkul fuarı MIPIM aynı zamanda sektörün en önde gelen isimlerinin jüride oldukları, en prestijli ödül törenini de bünyesinde barındırıyor.

Fransa’nın Cannes şehrindeki MIPIM ana programında düzenlenecek konferans ise İnsan, Gezegen ve Performans ve Verim temalarıyla gerçekleştirilecek. İnsan başlığında kentsel mekanın tüm kullanıcılarının giderek artan entegre ihtiyaçlarına yanıt vermek üzerine odaklanılacak. Gezegen başlığında düşük karbonlu bir gelecek ve döngüsel bir ekonomi inşa etmek konuşulacak. Verim odağında yerel ve ulusal olarak küresel düzeyde finansal getiri elde etmek masaya yatırılacak.

“Hızlanın: ticaret ve ilişki kurma için ayrılmış 4 gün” çağrısıyla 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak olan MIPIM 2022 organizasyonunda ise GYODER önderliğinde İstanbul Çadırı kurulacak. Böylece Türkiye’nin önde gelen sektörlerinden gayrimenkul sektörü ve paydaşlarının MIPIM etkinliğinde sinerji içinde buluşabilecekleri bir ortam sağlanması hedefleniyor.

Türkiye’den katılım gösterecek firmalar:

BAKER MCKENZIE
HİSE
METRO
GYODER
ÇELEN
AGAS
ESAS
AAREAL
İNŞAAT & YATIRIM
AVRUPA OTOYOLU YATIRIM VE İŞLETME A.Ş.

Uluslararası katılımı kesinleşen firmalar:
Gayimenkulden önemli katılımcılar: Gecina, Nexity, ICN, Skanska Commercial Development Europe, Bouygues Immobilier, CBRE, JLL and RICS

Konaklamada : , Accor, Intercontinental Hotels Group, TUI Hotels & Resorts, Prizma, Aranil and Covivio Hotels

İnnovasyon da ise : Saint Gobain, Buildingminds, Kel Foncier, Drooms, Solaris Tende, Rebuilding Network, Nuvolo, ve OfficeRnD

ÖDÜLLER VE KATEGORİLERİ

EN İYİ KÜLTÜR & SPOR ALTYAPISI

EN İYİ SAĞLIK GELİŞTİRME

EN İYİ OTEL & TURİZM TESİSİ

EN İYİ ENDÜSTRİYEL & LOJİSTİK GELİŞTİRME

EN İYİ KARMA KULLANIM (MIXED USE) GELİŞTİRME

EN İYİ OFİS & İŞ GELİŞTİRME

EN İYİ YENİLENMİŞ BİNA

EN İYİ KONUT GELİŞTİRME

EN İYİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ

EN İYİ ŞEHİR PROJESİ

EN İYİ FUTURA PROJESİ

EN İYİ FUTURA MEGA PROJESİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz