29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerGalatasaray’dan milyarlık satış!

Galatasaray’dan milyarlık satış!

Dünyanın 4 ayrı kıtasında 5 binin üzerinde temsilcisi ve acentesi ile global bir dağıtım ağı kuran Nevita, tarihi bir başarıya imza attı. 17 Aralık tarihinde Ali SamiyenNef Stadyumu’nda LeoResidences projesinin lansmanını gerçekleştiren Nevita, satışa sunulan tüm daireleri bir saat içinde sattı.

17 Aralık tarihinde Ali Sami Yen Nef Stadyumu’nda, LeoResidences projesinin lansmanını gerçekleştiren Nevita, satışa sunulan tüm dairelerin satışını rekor düzeyde bir süre ile bir saat içinde gerçekleştirdi.

LeoResidences projesini ve Galatasaray’ın gayrimenkul vizyonunu dünyaya en doğru şekilde anlatarak Galatasaray’ın global gayrimenkul yatırım pastasından en yüksek payı alabilmesi için Ali Sami Yen Nef Stadyumu’nda inanılmaz bir görsel şölene ev sahipliği yapan Nevita, Galatasaray’ın Mecidiyeköy’deki binasının satış süreçlerine imza atarak Galatasaray’a önemli bir finansal kaynak sağlamış oldu.

“TELEFONLAR SUSMADI, BİR SAAT İÇİNDE REKOR SATIŞA İMZA ATTIK”
Bugüne kadar Türkiye’ye 2 milyar doların üzerinde doğrudan ve dolaylı döviz girişini sağlayan ve Türkiye’nin önde gelen markalı konutlarını uluslararası yatırımcılarla buluşturan Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, ‘’Galatasaray camiasının büyüklüğüne bir kere daha şahitlik ettik. Bir Türk markasının global dünyada bu denli yüksek ilgi gördüğüne, bu kadar yüksek bir enerji yansıttığına daha önce bu denli şahit olmamıştım. Galatasaray’ın camiasının gücü, Dursun Başkanımızın ve değerli yöneticilerin vizyonu, LeoResidences projesinin lokasyonu ve Nevita’nın güçlü satış ve dağıtım ağı bir araya gelince bu işbirliğinden muazzam sonuçlar elde etmek kaçınılmaz oldu.Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz Leo Residences projesi imza töreni ve tarihi işbirliğininardındangerek yurtiçinde gerek yurtdışında projeye beklentimizin çok ötesinde bir ilgi gördük. Telefonlarımıza yetişemedik.’’ dedi. Akbal, Sektör lideri olarak sahip olduğu tüm tecrübe ve kaynakları, LeoResidence projesinin satış süreçlerinde kullandıklarını belirterek; satışların bir saatlik süreçte tamamlanmasının Galatasaray’ın marka değerinden ve gayrimenkul geliştirmedeki potansiyel etkisinden kaynaklandığını sözlerine ekledi.
180 konuttan oluşan LeoResidences’ın yüzde 70’i satışa sunuldu. Satışa sunulan 134 dairenin tamamının satıldığı lansmanda, Galatasaray Spor Kulübü BaşkanıDursunAydınÖzbek ve Kulüp yöneticileri, Galatasaray Sortif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur, sporcular, spor ve sanat camiasınınönemlisimaları, İstanbul’danAntalya’ya, ÇinHalkCumhuriyeti’nden, Rusya’ya, Avrupa’danKörfezülkelerinekadar 4 farklıkıtadan 5 bindenfazlaNevitaacentesiyeraldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz