26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriG Marin Projesinde 244 Bin TL'ye 1+1! Hemen Teslim

G Marin Projesinde 244 Bin TL’ye 1+1! Hemen Teslim

Divan tecrübesiyle yönetilen ve bir süredir yaşamın başladığı G Marin projesinde satışlar devam ediyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 244 bin TL’den başlıyor…

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin Managed by Divan projesi Kocaeli Darıca’ya bağlı Bayramoğlu’nda yer alıyor. 35 bin metrekare alanda inşa edilen G Marin projesi az katlı birbirlerinden uzak bloklar halinde yükseliyor.

Toplam 556 konuttan meydana gelen G Marin projesi 41 ila 183 metrekare arasında büyüklüklere sahip olan stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.

G Marin Fiyat Listesi
1+1 daireler 244 bin TL ile 324 bin TL
2+1 daireler 384 bin TL ile 387 bin TL
3+1 daireler 520 bin TL ile 580 bin TL arasında değişiyor.

Teslimlerin hemen gerçekleştiği G Marin projesinde banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri ve indirimler sunuluyor.

Divan tecrübesi ve hizmetlerinin sunulduğu G Marin projesinde ev sahipleri isterlerse kişiye özel hizmetler de satın alabilecekler. Bu kapsamında misafir ilişkileri, business center, rezervasyon hizmetlerinin yanı sıra handy man, fatura ödeme, benzin alma, özel alışveriş, kurye, alışveriş hizmetleri, housekeeping, kuru temizleme, çamaşırhane, havalimanı transfer, boat servis, şoförlü araç, şoför ve uçak bileti gibi ek hizmetler sunuluyor.

Darıca hayvanat bahçesine yürüme mesafesinde yer alan Bayramoğlu plajlarına ve Bayramoğlu Marina’ya 4 dakika, E-5’e ve Marmaray hızlı tren istasyonuna 3 dakika, TEM’e 5 dakika, Eskihisar-Topçular’a ve Neomarin aVM ile Pendorya AVM’ye 10 dakika, Gebze Center’a ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika, Pendik İDO iskelesine ve Pendik Marina’ya 15 dakika, ViaPort Alıveriş Merkezi’ne 17 dakika mesafede konumlanıyor.

G MARİN İLETİŞİM
Telefon: 444 15 36
Web: http://www.gmarin.com.tr/

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz