19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriFuzulEv Büyümesini Zincirlikuyu’da Aldığı 2 Bina ile Taçlandırdı

FuzulEv Büyümesini Zincirlikuyu’da Aldığı 2 Bina ile Taçlandırdı

Sürdürülebilir verimlilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren FuzulEv; büyüme ve gelişim vizyonu doğrultusunda hayata geçirmekte olduğu projelerini, Zincirlikuyu’da satın aldığı yeni Genel Müdürlük binasında gerçekleştirmeye hazırlanıyor.Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki 30’uncu yılını İstanbul’un Zincirlikuyu semtinde aldığı iki bina ile taçlandırdı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından geçen yılın temmuz ayında İntibak Planı’nın onaylanmasının ardından sağlam temeller üzerinde inşa edildiğini bir kez daha ispatlamış olan FuzulEv, güçlü ve istikrarlı büyümesine de devam ediyor. Öyle ki pandemi koşullarının getirdiği zorluklara rağmen iş yapış biçimlerindeki değişimlere entregre olmayı başaran FuzulEv, bu süreçte müşteri portföyünün ve iş hacminin de büyümesiyle artış gösteren faaliyetlerini daha da verimli sürdürebilmek amacıyla Genel Müdürlüğünü büyütme kararı aldı.

FuzulEv, Zincirlikuyu’ya Taşınıyor
Çeyrek asrı aşkın bir süredir tasarruf finansman sektöründe hizmet sunan FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgeleri arasında yer alan Zincirlikuyu’ya taşıyor. Tüm ana arterlerin, köprü yollarının, metronun ve alışveriş merkezlerinin kesişme noktasında bulunan yeni Genel Müdürlük binasına taşınma işleminin de şubat ayında tamamlanması planlanıyor. FuzulEv, art arda sıralanmış 2 bloktan oluşan yeni genel müdürlük binasında çalışanlarına; yüksek konfor ile donatılmış yepyeni bir çalışma deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Uzun yıllar boyunca Akbank akademi binası olarak hizmet veren bina, bundan sonraki süreçte FuzulEv Genel Müdürlüğüne ev sahipliği yapacak.

Akbal: “Yeni Düzenin Hedeflerimizin Destekleyicisi Olacağını Düşünüyorum”
Yeni genel müdürlük binasının taşınma süreciyle ilgili açıklamada bulunan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, uzun zamandır bu çalışmanın hazırlığı içerisinde olduklarını belirtti. Faaliyet gösterdikleri tüm sektörlerde fark yaratmayı kendilerine ilke edindiklerinin altını çizen Eyüp Akbal, sürdürülebilir verimlilik için gelişen organizasyon yapısını desteklemek amacıyla Genel Müdürlük binasını taşıma kararı aldıklarına dikkat çekti. Akbal sözlerine şu ifadelerle son verdi: “Ofislerimiz, evimizden sonra en fazla zaman geçirdiğimiz mekanlar… Dolayısıyla bu yeni düzenin orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi planladığımız büyüme ve gelişim hedeflerimizin destekleyicisi olacağını düşünüyorum. Taşınma ile ortak çalışmamızın çok daha verimli olmasını sağlayacağız.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz