29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarFolkart'tan Süper Kampanyalar Başladı

Folkart’tan Süper Kampanyalar Başladı

Folkart İzmir’de bulunan projelerinde konut,ofis ve ticari alanları kapsayan kampanya başlattı.Konut alımlarında 0,64 faiz oranı,ofis ve ticari alanlarda 0,59 faiz oranı uygulanıyor.

Folkart Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi’nin karşısında bulunan ve teslimi önümüzdeki yıl yapılacak olan Folkart Vega ve teslim aşamasında bulunan Karabağlar’daki Folkart Line projelerinde konut sahibi olmak isteyenler avantajlı fırsatlar sunuyor.Folkart Vega ve Folkart line projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 1 yıl ödemesiz 180 ay yüzde 0,64 konut kredisi faiz oranıyla fırsatlar sunuyor.

Ticari Alan ve Ofis İçin Yüzde 59 Faiz Oranı
Folkart tarafından başlatılan kampanyada bulunan Folkart Towers,Folkart Time,Folkart Incity,Folkart Line,Folkart Yaka Evleri ve Folkart Vega projelerindeki ofis ve ticari alanlar için %59 faiz oranıyla iş yeri sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ticari Alanlara Kira Desteği
Folkart projelerinde projelerdeki ticari alanlar için “Şimdi kirala 2021’de ödemeye başla ” kira desteği bulunuyor.

Folkart Çeşme’ye Özel Kampanya
Folkart Çeşme projeleri için özel kampanya başlattı.Folkart Çeşme projesinde uygun ödeme koşullarıyla başlatılan kampanya “Denize sıfır bahçeli bir yaşam seni bekliyor!Çeşme’de tatili değil hayalini yaşa”söylemiyle fırsatlar sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz