17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerDekorasyonFilli Boya’dan En Sevilen Ferah Renkler

Filli Boya’dan En Sevilen Ferah Renkler

Filli Boya, yaşam alanlarında tazelenmiş bir ferahlık hissi oluşturan en güzel renkleri‘Ferah Renkler Kartelası’nda bir araya getirdi.

Yaşam alanlarında kullanılan renkler, dekorasyonun önemli detaylarından biri olmasının yanı sıra insan psikolojisi üzerinde doğrudan bir etki yaratıyor. Sadeliği, saflığı ve masumiyeti temsil eden ‘beyaz’, yepyeni başlangıçlarla özdeşleşerek ferahlık hissini de uyandırıyor. Aynı zamanda asalet ve hoşgörünün de rengi olarak görülen beyaz; güven ve huzur duygusunu yaşam alanlarına da taşırak evlerde pozitif bir alan yaratıyor. Özellikle sosyal mesafeyi koruduğumuz ve evlerimizde olduğundan daha çok zaman geçirdiğimiz bu dönemde renklerin önemi daha da öne çıkıyor, beyaz tonları ortama aydınlık ve ferah bir görünüm kazandırarak insan pisikoloji üzerinde olumlu bir etki yaratıyor.

Yaşam alanlarında farklılık yaratmak isteyenler değişikliğe duvarlardan başlayarak aradıkları en huzurverici rengi Filli Boya’nın ‘Ferah Renkler Kartelası’nda buluyor.

Evlerinizi yenilemeden önce Filli Boya’nın en sevilen ferah renklerden öne çıkan Kum Beyazı , Kırık Beyaz, Lületaşı, İpeksi 35, Aki, Aydan’ı inceleyerek, göz alıcı bir dekorasyona giden yolda ilk adımı atabilir, yaşam alanlarınıza huzur katabilirsiniz.

Ayrıca, Filli Boya tam silinebilir ve yıkanabilir Momento Serisi ile beyazın ferahlığını hijyen ve temizlik hissiyle birlikte sunarken, yıllarca aynı renk tonunu koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz