28 Nisan 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriFi Yapı Mağdurlarına Başbakan Yardımcısı Canikli'den Müjde

Fi Yapı Mağdurlarına Başbakan Yardımcısı Canikli’den Müjde

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek bir açıklamada bulundu. Canikli, konutların tamamlanması için gereken kaynağın bulunduğunu söyledi…

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Fi Yapı mağdurlarının yüzünü güldürecek müjdeyi verdi. TMSF’ye devredilen ve konut alanında faaliyette bulunan şirketlerin bir kısmıyla ilgili ciddi mağduriyetler ve sıkıntıların var olduğunu söyleyen Canikli, mağduriyetlerin giderilmesi için gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Kayyum sıfatıyla TMSF’de olan Fi Yapı hakkında konuşan Canikli, 5 bin 500 civarında konutun parasının tamamen alındığı ancak konutların tamamlanmadığını söyledi. Canikli, “Tamamlanma oranları değişik seviyelerde. Kaynağı da yok” dedi.

ARAZİSİ PARAYA ÇEVRİLECEK
Firmanın konutları tamamlaması için 250 milyon TL civarında bir kaynağa ihtiyacı olduğunu belirten Canikli, “Şöyle güzel bir gelişme oldu. Bir yerde bir arazisi olduğunu anladık. Bununla ilgili değerlemeler yapıldı. Onu paraya çevirerek kalan kısmı tamamlayıp bütün mağduriyetleri inşallah gidereceğiz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz