25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriFeyzullah Yetgin: "MIPIM'de Önemli Olan Ülkenin ve Şehirlerin Cazibesini Anlatmak"

Feyzullah Yetgin: “MIPIM’de Önemli Olan Ülkenin ve Şehirlerin Cazibesini Anlatmak”

MIPIM’e üçüncü kez katılan Halk GYO’nun Genel Müdürü Feyzullah Yetgin MIPIM 2018’e ilişkin değerlendirmede bulundu. Yetgin, fuarda tanıttıkları projeler hakkında da bilgi verdi…

MIPIM 2018 13 Mart ile 16 Mart tarihleri arasında kapılarını açtı. İTO’nun kurduğu İstanbul Çadırı’nda yer alan Halk GYO’nun Genel Müdürü Feyzullah Yetgin MIPIM’in çok önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Dünyada gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren 60 üzerinde ülkeden 20 binin üzerinde karar vericinin MIPIM fuarına geldiğini belirten Yetgin, “Bize ülkemizi, şehirlerimizi ve projelerimizi tanıtmak düşüyor. Yeni yatırım imkanları açısından, iş birlikleri açısından bu ortamlarda bulunmalıyız” dedi.

Önemli Olan Ülkenin Cazibesini Anlatmak
“Artık mikro değil makro düşünmek lazım” diyen Yetgin, yatırımcının bireysel olarak zaten alım yaptığını, önemli olanın ülkenin cazibesini, şehirlerin cazibesini anlatmak olduğunu söyledi. Kültür turizmi açısından aranılan herşeyin fazlasıyla Türkiye’de olduğunu ifade eden Yetgin, MIPIM’de son yıllarda en üst düzeyde hem ülkeyi hem de projeleri tanıttıklarını belirtti.

“Uluslararası Finans Merkezi İçin Teşvik Verilmesi Gerekiyor”
Halk GYO olarak Uluslararası Finans Merkezi’nde hayata geçirdikleri projeyi tanıtmak için MIPIM’de yer aldıklarını belirten Yetgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon projesi olan Uluslararası Finans Merkezi’nin çok önemli bir proje olduğunu vurguladı. Finans Merkezi için A sınıfı ofislerin yapılması kapsamında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Yetgin, finans merkezi rekabeti açısından bir takım teşviklerin verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Yetgin, bir an önce teşvik paketlerinin verilerek, finans merkezinin roadshowunu yapmak istediklerini ifade etti.

İzmir Projesinin Lansmanı Yakında
Halk GYO’nun yeni projeleri hakkında konuşan Yetgin, İzmir Alsancak’ta gara yakın bir noktada özellikli bir proje için çalışmalara başladıklarını söyledi. Yetgin, önümüzdeki aylarda projenin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz