18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriFeyzullah Yetgin: 'Anadolu'daki kentlerin sesini duyurmak lazım'

Feyzullah Yetgin: ‘Anadolu’daki kentlerin sesini duyurmak lazım’

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 8. kez biraraya gelen “Gelişen Kentler Zirvesi” 3 ve 4 ekim tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştiriliyor.

 

Açılış konuşmasında Erzurum ile ilgili konuşan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin GYODER olarak gelişmekte olan kentlere çok büyük önem verdiklerini açıkladı. Yetgin, ‘Erzurum yakın çevreden göç aldığı gibi türkiyenin en çok göç veren yerdir. Doğal zenginleri oldukça zengin olan bu kente oldukça önem gösteriyoruz. GYODER olarak önem veiryoruz. bugün gerçekleştireceğimiz gelişen kentler zirvesi de Erzurum’a değer katacaktır. Anadolu’daki kentlerin sesini duyurmak istiyoruz’ açıklamasında bulundu.

 

‘Anadolu’daki kentlere dikkat çekmek lazım’

Gelişmekte olan kentlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Yetgin, bu kentlerin ülkenin gelişmesine de önem katkı sağladığını düşündüklerini belirtti. Bu bağlamda Anadoludaki kentlere dikkat çekmek istediklerini belirten Yetgin, bu kentlere yatırım yapmak isteyenlere yardımcı olacaklarını düşündüklerini de dile getirdi.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi’nin devamı nteliğinde bir çok projeler geliştirilecek.

 

‘Bu etkinlikler GYODER’e değer katıyor’

Bugün GYODER’in 300 üyesinin olduğunu belirten Yetgin, gayrimenkul okur yazarlığı ile ilgili bilgilendirici toplantılar yapmak istediklerini ve bu tür etkinliklerin GYODER’e değer kattığını belirtti.

 

‘Erzurumlular bu kentte yaşamaktan mutlu’

GYODER’in Erzurum raporunun Erzurum’da yatırım yapacaklara önemli bir rolü olacağını düşündüğünü söyleyen Yetgin, ‘Doğu anadolu ve Karadeniz’i birbirine bağlayan bölge gayrimenkul sektörünün gelişimine katkı sağlayacak. TUİK verilerine göre ülke genelindeki mutluluk oranı yüzde 61.3 iken Erzurum’un mutluluk oranı 65.7 olarak tespit edildi. Bu da Erzurumluların bu kentte yaşamaktan memnun olduğunu gösteriyor. Ve bu sonuçlar Erzurum’un gelişimi için umut vadediyor’ dedi.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz