16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriFeyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında?

Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında?

Fox TV ekranlarında yayınlanan “Ne Seninle Ne Sensiz” programında yer alan Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında?

Feyza Altun, “Ne Seninle Ne Sensiz” programında çıkmasıyla birlikte herkes “Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında?” sorularına yanıt aramaya başladı.

Seda Akgül’ün sunuculuğunu üstlendiği “Ne Seninle Ne Sensiz” programı Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Program, hafta içi her gün ekranlara geliyor.

Psikiyatr Dr. Ümit Yazman’ın da sunuculuk yaptığı programın avukat koltuğunda Feyza Altun oturuyor. Sosyal medyanın feminist avukatı olarak bilinen Altun programda yer almasıyla adını daha da duyurmaya başladı.

Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında?” sorusunun cevabını merak edenler için “Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında?” haberini hazırladık.

Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında?
Sosyal medyada fenimist avukat olarak tanınan Feyza Altun, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Altun, İngilizce, Fransızca ve Farsça dillerini bilmektedir.

Ön lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku’nda tamamlayan avukat Feyza Altun, evli ve 1 çocuk annesidir.

‘Kadının Fenni’ ve ‘Kadının Derdi! isimli bir kitap yazmış olan Feyza Altun, Fox TV ekranlarında yayınlanan “Ne Seninle Ne Sensiz” programının avukatıdır.

Kendini bir aktivist olarak tanımlayan Feyza Altun, twitter, instagram gibi sosyal mecraları çok aktif olarak kullanmaktadır. Altun, ezilen, hor görülen kadınlarla ilgili konuları gündeme taşımaktadır.

Feyza Altun, geçtiğimiz yıllarda “Ben Bir Kadınım!” başlıklı bir TedX konuşması da gerçekleştirmiştir.

Feyza Altun kaç yaşında?

Feyza Altun yaşı bilinmiyor.

Haber Merkezi

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz