7 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriFatma Şahin Gaziantep projelerini MİPİM 2018'de tanıtacak!

Fatma Şahin Gaziantep projelerini MİPİM 2018’de tanıtacak!

Türkiye’nin en büyük sekizinci şehri olan Gaziantep’in projeleri Fransa ‘nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MİPİM 2018’de tanıtılacak…

Türkiye’nin en büyük sekizinci şehri olan Gaziantep’in projeleri Fransa ‘nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MİPİM 2018’de tanıtılacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul’da basın mensupları ile bir araya gelerek tanıtılacak olan projeleri açıkladı.

Ortadoğu’nun yeniden şekillenmesi esnasında herkesin bu pazarlara erişmek için birbiri ile rekabet edeceğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, “Her şey hal yoluna girdiğinde Ortadoğu’nun merkezi Gaziantep olacak” dedi.

Şahin, “Gaziantep olarak özellikle kentsel dönüşüm projeleri ile adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Biz şehrimizi sadece kendimiz için değil, dünyadaki herkes için yaşanılır kılma noktasında çalışıyoruz. Bu nedenle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e katılmak bizim için kaçınılmazdı. Hem dünyadaki trendleri görüp şehrimizi ona göre planlamak, hem de şehrimizi tanıtıp dünyadaki dev oyuncuları davet etmek istiyoruz” dedi.

‘Vicdani bakış açısı ile kim ne istiyorsa onu verdik. Gerekirse yüzde 20 fazla verelim herkesin gönlü olsun’ açıklamasını yapan Şahin, bölgenin en önemli konumunda yer alanı dönüştüreceklerini ifade etti.

2 milyar TL yatırım değerine sahip Gaziantep Kentsel Dönüşüm projesinde 2100 konut, 550 dükkan ve 918 ofis bulunacak.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz