30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriExpo Turkey by Qatar Bugün Başlıyor

Expo Turkey by Qatar Bugün Başlıyor

Expo Turkey by Qatar fuarı bugün açılıyor. Üç gün boyunca sürecek olan fuar ile Türkiye ve Katar arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve ticaret hacminin artırılması planlanıyor…

Katar ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen Expo Turkey by Qatar fuarı bugün başlıyor. Türkiye’den yaklaşık 154 şirketin katılacağı fuar saat 11:00’da açılacak. Üç gün boyunca sürecek olan fuarda Katarlı bireysel ve kurumsal yatırımcılar Türk şirketleriyle bir araya gelecek.

Katar Ulusal Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Expo Turkey by Qatar fuarında emlak/gayrimenkul, inşaat, enerji, bilişim, gıda, enerji, mobilya ve dekorasyon, mücevher, sağlık turizmi, yapı sektörlerinden şirketler yerlerini aldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katılması beklenen fuara QNB Bank, Turkuvaz Medya, Tekfen İnşaat, THY, Kuzu Grup, Commercial Bank-Abank ve Sheraton Doha’nın sponsor oldu. Üç gün boyunca yoğun görüşmelerin yapılacağı fuarın ikinci gününde Türkiye’den 40, Katar’dan 40 olmak üzere 80 işadamının katılımıyla da Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi gerçekleştirilecek.

Emlakmetrekare.com olarak üç gün boyunca Expo Turkey by Qatar fuarının nabzını tutacak ve sizinle paylaşacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz